Köşker aday adayı oldu

Gebze Belediye eski başkanı Adnan Köşker AK Parti il binasında milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Mart 2023 Salı 13:54
Köşker aday adayı oldu

Gebze Belediye eski başkanı Adnan Köşker AK Parti il binasında milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

14 Mayıs’ta yapılacak milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için seçim takviminin belli olmasından sonra aday adayları da siyasi partilere müracaatlarına başladı.

Köşker adaylığa ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

14 mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde biz de milletvekili aday adayı olarak müracaatımızı gerçekleştirdik. Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah. Bizler geçmiş tecrübelerimizi aktarabilmek adına bu göreve talip olduk. 

Geçmiş dönemde bildiğiniz üzere il yönetiminde görev aldık, belediye başkanlığı yaptık şimdi de milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunduk. Herkese teşekkür ediyorum ve hayırlı olmasını diliyorum.

ADNAN KÖŞKER KİMDİR ?
Aslen Nevşehirli olan Adnan Köşker, 1962 yılında Ankara'da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Ankara'da tamamlayan Köşker, lise tahsilini Yalova Lisesi'nde yaptı. Genç yaşlarda kendi işini kuran Köşker, 1978 yılında İstanbul'un ticaret merkezi olan Karaköy'de ticari faaliyetlerine başladı. 

Köşker, 1981 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi(İTU) Sakarya Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği bölümünü kazanarak hem ticari hayatını hem de üniversite hayatını birlikte yürüttü. 
28 Mart 2004 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Köşker, daha sonra Gebze ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi olarak görevine devam etti. Adnan Köşker evli ve iki çocuk babasıdır.

Son Güncelleme: 14.03.2023 13:58
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37