Serap Çakır aday adayı

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Mart 2023 Çarşamba 22:35
Serap Çakır aday adayı

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Gelecek Partisi Genel Merkezi’ne giderek başvuruda bulundğunu belirten Çakır, boşalan il başkanlığı görevini de vekelaten Hasan Arabacı’nın sürdüreceğini söyledi.

Çakır yaptığı açıklamada şunları söyledi:

2020 yılında dahil olduğum Gelecek Partisi çatısı altında önce Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı ardından İletişim Başkanlığı’nda Yardımcı olarak yaklaşık bir buçuk yıl görev yaptım.

2021 yılı ağustos ayında da Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun takdiriyle Kocaeli İl Başkanı olarak atanarak göreve başladım.

23 Ağustos 2021 yılından bu yana Rabbimin izniyle sürdürmem nasip olan Kocaeli İl başkanlığı gibi gurur ve onur verici bu şerefli görevimi 14 Mayıs 2023 milletvekilleri seçiminde aday adayı olabilmek nedeniyle sonlandırıyorum.

Söz konusu istifa dilekçemi Genel Merkezimize giderek Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Selim Temurci’ ye teslim ederek, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Ayhan Sefer Üstün aracılığıyla aday adaylık başvurumu gerçekleştirdim.

İL BAŞKANLIĞINA HASAN ARABACI VEKALET EDECEK

Yeni bir İl Başkanı ataması yapılmayacak olup, İl Siyasi İşler Başkanımız Hasan Arabacı seçim süreci boyunca göreve vekalet edecek.

İstifa dilekçemi sunmuş olsam da Genel Merkezimizce seçim sonuna kadar fiilen İl Başkanı olarak Kocaeli teşkilatlarının başında olacağım, tüm karar, çalışma sistemi ve sorumluluğun bende olacağı bilgisi tarafıma iletilmiştir. Hem aday adayı olarak hem fiili İl Başkanı olarak süreci iki yönlü yöneteceğim.

Şahsımı Kocaeli İl Başkanlığı gibi onurlu bir göreve layık görüp, bugüne kadar ve seçim süreci boyunca teşkilatımıza hizmet etmem için şans tanıyan Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere, görev sürem boyunca bıkmadan, yorulmadan eşlik eden, yoldaş olan ve memleketimiz için, davamızın büyümesi için mücadele eden tüm teşkilat mensuplarımıza, her an desteğini hissettiren ve esirgemeyen kıymetli Kocaelili hemşerilerime teşekkürü bir borç biliyorum.

Son Güncelleme: 15.03.2023 22:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37