Bursaspor'un 'Yadigar' biletleri satışta!

14 Mart 2023 Salı 18:24
Bursaspor'un 'Yadigar' biletleri satışta!

Bursaspor, Yadigar Hatıra Biletleri'ni satışa çıkardı.BURSA (İGFA) - Bursaspor Kulübü, 'Yadigar' hatıra biletlerini satışa çıkardığını duyurdu.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, ülke futbol tarihinde eşi benzeri görülmemiş cezalara karşı hep beraber isyan ederek, kenetleneceğinin altı çizildi.

"Adeletten uzak sözde cezalara karşı direnişin sembolü olarak YADİGAR hatıra biletlerini satışa çıkarıyoruz" denilen yazılı açıklamada, "Bursaspor’u Bursaspor yapan taraftarından mahrum tutularak sinsice yapılan sözde bitirme planlarına karşı masayı devirip, kağıt kalemi alarak hikayeyi direne direne en başından yazacağız. Bu isyana katılıp sonunda ilmek ilmek işlenecek ve stadyum taraftar kapasitemiz olan her 43.350 bilet hedefine ulaşıldığında, şanlı bayrağımızın tamamlanacağı kampanyaya bütün sporseverlerin desteğini bekliyoruz. Sende haklı isyanımıza katılıp, direnişte ’#BenVarım’ diyorsan..." diyerek destek çağrısı yapıldı.

Toplam 14 kategori olarak satışa sunulacak Yadigar Hatıra Biletleri'nin fiyatlarını da interet sitesinde yayımlayarak satışa çıkaran kulüp, her bir bilet fiyat için 30 TL olarak belirledi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37