Eskrimde Gençler Epe Federasyon Kupası, Sakarya'da başladı

11 Aralık 2021 Cumartesi 16:26
Eskrimde Gençler Epe Federasyon Kupası, Sakarya'da başladı

SAKARYA (AA) - Türkiye Eskrim Federasyonunun faaliyet takviminde yer alan Gençler Epe Federasyon Kupası, Sakarya'da başladı.

Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyonda İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bolu, Bursa, Erzurum, Kahramanmaraş, Kocaeli, Konya, Sakarya ve Trabzon'dan 46'sı kız, 44'ü erkek 90 eskrimci, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri çerçevesinde mücadele ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, açılışta yaptığı konuşmada, kentin spor şehri olması için projeler geliştirdiklerini söyledi.

Bu kapsamda amatör spor kulüplerinin gelişmesi için destek sağladıklarını ve bisiklet konusunda Sakarya'yı dünya markası haline getirdiklerini aktaran Yüce, müsabakalara katılan sporculara başarı diledi.

Merkez Hakem Kurulu Üyesi ve müsabaka gözlemcisi Mert Uzunay da AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugünkü organizasyonun milli takıma yüksek puan veren müsabakalardan biri olduğuna belirterek, "Genç milli takım seçmelerinden önceki son viraj. Müsabakalar iki gün sürecek. İki günün ortalama puanına göre ilk üçe giren sporculara kupaları takdim edilecek." diye konuştu.

Organizasyon, yarın yapılacak müsabakaların ardından sona erecek.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37