İzmitli perilerin sağlığı VM Medical Park’a emanet

Uzun yıllardır sağlık sponsoru olarak kadın basketbolcuları destekleyen VM Medical Park Hastanesi yeni sezonda da HDI Sigorta İzmit Belediyespor’a sponsor oldu.

17 Ağustos 2021 Salı 09:29
İzmitli perilerin sağlığı VM Medical Park’a emanet

KOCAELİ (İGFA) - Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde temsil eden HDI Sigorta İzmit Belediyespor, sağlık konusundaki sponsorluk desteğini bu sezon da ortaya koyan VM Medical Park Hastanesi ile 2021-2022 sezonu için anlaşma imzaladı. VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde gerçekleştirilen imzada töreninde; İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut, Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa, VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Birol Kahveci ile Kurumsal İletişim Müdürü Çiğdem Görkey Şenüçler yer aldı. 

İmza töreninde konuşan İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut, takımın sağlık sponsorluğu konusunda VM Medical Park Hastanesi ile yeniden anlaşma imzaladıklarını belirtirken, VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Birol Kahveci ise İzmit Belediyespor’a sağlık sponsoru olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37