Şener Yılmaz gençleri spora, iş adamlarını yatırıma davet etti

Daha önce bir çok sporcuya sponsor olan ve destek sunan Şener GYD Yönetim Kurulu Başkanı, iş insanı Şener Yılmaz, bu kez de Gebzeli milli boksör Ayşen Taşkın'a sponsor oldu.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Şubat 2023 Cuma 22:03
Şener Yılmaz gençleri spora, iş adamlarını yatırıma davet etti

Daha önce bir çok sporcuya sponsor olan ve destek sunan Şener GYD Yönetim Kurulu Başkanı, iş insanı Şener Yılmaz, bu kez de Gebzeli milli boksör Ayşen Taşkın'a sponsor oldu.

İŞ İNSANLARINA ÇAĞRI YAPTI

Spora yaptığı yatırımlar ve sporcuya verdiği desteklerle de tanınan Şener Yılmaz, Gebzeli milli kadın boksörümüz Ayşen Taşkın'ı yerel basınla kahvaltıda buluşturdu.

Yılmaz burada yaptığı konuşamada gençleri spora, iş insanlarını ise spora yatırım yapmaya davet etti. Yılmaz,''Hepimiz farklı sektörlerde ticaret yaparak bu kentte para kazanıyoruz. Bu kentin öz evladı Ayşen kardeşimiz gibi sporcularımıza destek olmak zorundayız. Bu gençler bizlerin geleceği, yarınları. Sporcu gençliğe gerekli katkının sağlanması için iş dünyasının destekleri çok önemli. '' dedi.

Gelecek ay Hindistan'da gerçekleşecek olan Dünya Boks Şampiyonası’nda 57 kiloda ülkemizi temsil edecek ve ayyıldızlı formayı giyecek olan Gebzeli milli kadın boksörümüz Ayşen Taşkın'a moral vermek ve başarı dileklerini paylaşmak üzere yerel basınla kahvaltıda bir araya gelen Şener Yılmaz, bu tür organizasyonlarda basına da büyük sorumluluklar düştüğünü ifade etti.

BASINA BÜYÜK SORUMLULUK DÜŞÜYOR

Gebze Birlik Spor Kulübü Başkanı ve Şener GYD Yönetim Kurulu Şener Yılmaz, basın mensuplarına hitaben yaptığı konuşmada, ''Bizim 26 yaşında boks şampiyonu , Türkiye şampiyonu bir arkadaşımız var, ama bunu hiç birimiz bilmiyoruz. Bunu bizim bilebilmemiz için sizin üzerinize çok büyük görevler düşüyor. Bizleri bilgilendirmeli, böyle değerleri tanımamıza yardımcı olmalısınız.'' dedi.

SPORCUNUN YANINDAYIM

Gençleri spora, iş insanlarını da spora yatırım yapmaya davet eden Şener Yılmaz, milli boksör Ayşen Taşkın'dan şampiyonluk beklediğini belirtirken de , ''Tamam biz destekleyelim, ben destek vereceğim, şirketimiz destek verecek. Çünkü biz böyle şeyleri seviyoruz. Spora yatırım yapmayı, sporcuya destek olmayı seviyoruz.

Çayırova'da da bir milli boksörümüz var, ona da sponsor olduk , destek verdik. Yine sporla alakalı olduğu için söylüyorum; geçtiğimzi ay Katar'da gerçekleşen Dünya Kupası'na gidecek olan sizden bir arkadaşımıza sponsor olduk, destek olduk ve onun çektiği fotoğraflarla mutlu olduk. Onun da başarılarını görmek bizi ayrıca mutlu etti.

Ben, sporun her kategorisinde yer alan sporcunun yanındayım, sizlerde bu yöndeki haber akışlarınızla bize yardımcı oluyorsunuz, teşekkür ediyorum. '' şeklinde konuştu.

TAŞKIN: MADALYA İLE DÖNECEĞİM

Kahvaltıda kısa bir selamlama konuşması yapan milli boksör Ayşen Taşkın ise, İlçe Spor Müdürlüğü’nün ve Şener Yılmaz'ın ilgisine teşekkür ederek, Türkiye'ye madalya ile dönmeği hedeflediğini söyledi.

Taşkın, ''Rakiplerimi tanıyorum. İnşallah ülkemize şampiyonluk madalyasıyla döneceğim, bayrağımızı göndere çektireceğim. 10-28 Şubat tarihleri arasında İzmir’de milli takım kampına katılacağım. 14 Mart’ta da Hindistan’da ay yıldızlı formayı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım.

Güçlü rakiplerim var. Ama bunu pek önemsemiyorum, sizlerin ve Gebzelilerin duaları ve iyi dilekleri ile kim karşıma çıkarsa çıksın fark etmez. En iyi dereceyi alarak dünya şampiyonu ünvanı ile 2024 Paris Olimpiyatları’nda hepinize, aziz milletimize 57 kiloda olimpiyat şampiyonluğu madalyasını getirmeyi arzuluyorum. İyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. '' dedi.

TATOĞLU: TAŞKIN KIZIMIZ PİR OLDU

Diğer yandan toplantıda Gebze İlçe Gençlik Spor Müdürü Tatoğlu'da bir konuşma yaptı. Milli boksörümüze moral ve destek için Şener Yılmaz sponsorluğunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Tatoğlu, Yılmaz'a desteği için teşekkür ederken, milli boksör Ayşen Taşkın'dan madalya beklediklerine inandığını vurgulayıp başarılar diledi.

Tatoğlu özetle şunları söyledi:

Birçok branşta milli sporcularımız Türkiye şampiyonalarında derece alıyor. Hepsi ile gurur duyuyoruz. Özel sektörün başarıyı hedefleyen sporcularımıza katkılarından çok mutluyuz. Bu nedenle Şener Yılmaz’a bir kez daha sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Ayşen aynı zamanda müdürlüğümüz bünyesinde beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapıyor.

Kısa bir ara erdiği boks yaşantısına İzmir’de düzenlenen Türkiye şampiyonası ile geri döndü. Bir döndü, pir döndü. Türkiye şampiyonumuzu Mart ayında Hindistan’da dünya şampiyonasında ringte göreceğiz. Kürsü yapacağından eminiz. ''

TGF BAŞKAN YARDIMCISI ALTUN BAŞARILAR DİLEDİ

Gebze Basınının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Türkiye Gazateciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun'da bir konuşma yaptı.

Altun, ülkenin her bir yanını gezdiğini oradaki basını gördüğünü anlatırken, Gebze basınının birlik ve başarılarına işaret etti.

Levent Altun, Gebze basınının yerel anlamda şehrin kültürüne sahip çıkarak gücünü ortaya koyduğunu belirtti.

Altun, “Milli boksörümüze tüm Gebze basını olarak başarılar diliyoruz. Dualarımız ve kalbimiz Ayşen ile birlikte.'' dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37