Deprem bölgesinde temizlik çalışmaları sürüyor

12 Mart 2023 Pazar 09:49
Deprem bölgesinde temizlik çalışmaları sürüyor

Depremin yaralarını sarmak için seferber olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, bölgedeki temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.ORDU (İGFA) - Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesine bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha temiz bir ortamda yaşaması ve büyük önem arz eden temizlik hizmetlerinin aksamaması için Adıyaman da temizlik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Deprem bölgesi olan Adıyaman’da görev yapan ekipler, konteyner ve çadır kentler başta olmak üzere hizmetlerin yürütüldüğü kamusal alanlarda yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor.

BAŞKAN GÜLER, “YARALARI SARMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesine bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü, depremin en çok etkilendiği illerden olan Adıyaman’da çevre temizliği ve çöp toplama çalışmalarını koordineli bir şekilde sürdürüyor.

Yürütülen çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ekiplerimizle birlikte deprem bölgesinde ihtiyaçları karşılamak için ilk andan itibaren özveriyle çalışıyoruz. Yaraların bir an önce sarılması bölgede normale dönülmesi için üzerimize düşen görevi layıkıyla yapmaya gayret ediyoruz. Deprem bölgesine gönderdiğimiz temizlik ekiplerimiz; temizlik ve hijyen sorunlarına karşı hızla genel temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bölgedeki vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için canla başla görev yapan ekiplerimize kolaylıklar diliyorum” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37