banner55

Erdoğan'dan Balıkesir Başkanı'na 'Genç Belediye Ödülü'

06 Ekim 2022 Perşembe 07:30
Erdoğan'dan Balıkesir Başkanı'na 'Genç Belediye Ödülü'

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden 4’üncü ödülü olan “Genç Belediye Ödülü”nü aldı.BALIKESİR (İGFA) - Gençliğe yaptığı yatırımları sürdüren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan 4’üncü ödülünü aldı. Daha önce "Dünyayla Yarışan Şehirler", “Genç Dostu Şehirler”, “Gençlik ve Yerel Yönetimler Temalı Proje Yarışması”nda ödül alan Başkan Yücel Yılmaz, son olarak yine ‘Gençlik ve Yerel Yönetimler’ temasıyla gerçekleştirilen ‘Tam Bana Göre Festival’inde “Genç Belediye Ödülü”nü aldı.
Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği “Mobil Dijital Gençlik ve Spor TIR”ı projesiyle ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan alan Başkan Yılmaz, “Tiyatrolarıyla, festivalleriyle, konserleriyle, kütüphaneleriyle ve nitelikli buluşma alanlarıyla gençlerimizin şehrin her köşesinde kendilerini geliştirebilecekleri, keyifle vakit geçirebilecekleri imkanları sunmak için gençliğe yönelik yatırımlarımızı sürdürüyor.” açıklamasında bulundu.

CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM Gençliğe yönelik hizmetlerin dördüncü kez ödüle değer görülmesinin mutluluk verici olduğunu belirten Başkan Yücel Yılmaz, “Bu ödül Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız 4’üncü ödül oldu, gurur duyuyoruz. Hayallerin ilmek ilmek dokunduğu tarımın, kültürün, sanatın, gençlik ve sporun buluştuğu şehir, Balıkesir… Türkiye’nin en büyük gençlik festivali olan Tam Bana Göre Festival Ödül Töreni’nde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan Genç Belediye Ödülü’nü almaya layık görüldük. Genç odaklı kent vizyonumuz doğrultusunda desteğini esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37