banner55

İzmir'de kongre programı belli oldu

12 Mart 2023 Pazar 16:43
İzmir'de kongre programı belli oldu

İzmir'de 2. Yüzyılın İktisat Kongresi için uzman sivil toplum kuruluşu stant başvuruları başladı.İZMİR (İGFA) - İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından “Yeniliğe Davet” sloganıyla tüm Türkiye’yi geleceği inşa etmeye çağıran İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi, 15-21 Mart 2023 tarihlerinde İzmir'de düzenlenecek.

Tarihi kongrede uzman sivil toplum örgütleri de yer alacak. Sivil toplum örgütlerinin kongre alanında stant açabilmesi için kongre sekretaryasına başvuru yapması gerekiyor.

Sivil, şeffaf ve tümüyle katılımcı bir girişim olan İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi’nin sonucunda yeni yüzyıla yön verecek politika önerileri tüm Türkiye ile paylaşılacak.

KONGRE PROGRAMI AÇIKLANDI

15-21 Mart 2023 tarihleri arasında düzenlenecek İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi, sonucunda yeni yüzyıla yön verecek politika önerileri tüm Türkiye ile paylaşılacak.

7 gün sürecek İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi’nin programında ana oturumlar, delege buluşmaları, forumlar ve sanatsal faaliyetler bulunuyor. Ana kongre, Türkiye ve dünyanın saygın bilim insanları ve uzmanlarını bir araya getirecek.

70’e yakın konuşmacı, birçok kapsamlı sunum gerçekleştirecek. Aralarında Vandana Shiva, Sir Bob Geldof, Michio Kaku ve Andrew McAfee gibi isimler geleceğin inşasına dair konuşmalar gerçekleştirecek.

6 Şubat 2023'te yaşanan büyük deprem felaketinin ardından 15-21 Mart tarihlerine ertelenen İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi'nin programına depreminin oluşturduğu yıkımın uzun vadeli sonuçları hakkında kapsamlı müzakereler dahil edildi.

Programa doğayla uyumlu ve afetlere dirençli kentlerin yaratılması gibi birçok farklı oturum eklendi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37