Manisa Lisesi öğrencilerinden Büyükşehir İtfaiyesi'ne ziyaret

10 Mart 2023 Cuma 11:57
Manisa Lisesi öğrencilerinden Büyükşehir İtfaiyesi'ne ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Manisa Lisesi öğrencilerini ağırladı.MANİSA (İGFA) - Manisa Lisesi öğrencileri, Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığını ziyaret etti.

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Celal Aydın ve Beden Eğitimi Öğretmeni Semih Gök gözetiminde İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, şube müdürleri ve itfaiyecilerle bir araya gelen öğrenciler, itfaiyenin çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Öğrencilere Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığının teşkilat yapısı, olaylara müdahalesi ve yurt genelinde katıldığı çalışmaları anlatan İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, gönüllü itfaiyecilik ve kurumlara yönelik verdikleri eğitimlerden de bahsetti.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremlerin ardından arama-kurtarma çalışmalarında yer alan Manisa İtfaiyesi’ne teşekkür eden öğrenciler, ziyaret anısına bol bol fotoğraf çektirdiler.

Ziyaret sonunda öğretmenler, İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal’a, teşekkür belgesi takdim ederken; İtfaiye Dairesi Başkanı İnal da öğrencilere günün anısına çeşitli hediyeler verdi. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37