Erciyes Anadolu'dan çalışanına yüzde 60 zam

06 Şubat 2022 Pazar 14:42
Erciyes Anadolu'dan çalışanına yüzde 60 zam

Sektör lideri markaları bünyesinde barındıran Erciyes Anadolu Holding, HAK-İŞ Konfederasyonu’na bağlı sendikalar ile toplu iş sözleşmesi imzaladı. Holding çalışanlarına yüzde 60’a varan oranlarda zam müjdesi verdi.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Erciyes Anadolu Holding merkezinde gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi imza törenine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri AK Parti ve MHP Milletvekilleri, Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Öz İplik İş Sendikası, Öz Taşıma İş Sendikası, Öz Ağaç-İş Sendikası, Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanları, basın mensupları ve firma çalışanları katıldı. 

Erciyes Anadolu Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Alpaslan Baki Ertekin konuşmasında, birlikte çalışarak ve üreterek başarılarla geçirdiğimiz bir yılın ardından Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde herkesin memnuniyet duyacağı bir karara vardıklarını ifade etti. 

Zam oranlarına ilişkin bilgi veren Ertekin, ücret artışında 3 yıllık olarak imzalanan toplu iş sözleşmesinde dip rakam olarak `’a varan zam, 2. ve 3. yıllarda ise zam oranlarının asgari ücrete yapılan zam oranında olacağını belirtti. 

Zam oranlarına sosyal yardımları da dahil ettiklerini belirten Ertekin, sosyal yardımlarda ?’e varan oranlarda artış gerçekleştirileceğini duyurdu. 

Erciyes Anadolu Holding CEO’su “Toplu İş Sözleşmemizin başta çalışanlarımız ve aileleri olmak üzere tüm grubumuza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi. 

Konuşmaların ardından geçilen Toplu İş Sözleşmesi İmza Töreni işçilerle birlikte çekilen aile fotoğrafı ile son buldu. 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37