Kayseri kırsalında yol çalışmaları sürüyor

Kayseri'de 16 ilçe ve kırsal mahallelerde yol, asfalt, kilitli parke, sosyal tesislerin yapım, bakım ve onarım gibi hizmetlerini aralıksız südüren Büyükşehir Belediyesi, ilçe yollarında asfaltlama çalışmalarında da büyük yatırımlar yapmaya devam ediyor.

08 Ağustos 2021 Pazar 16:42
Kayseri kırsalında yol çalışmaları sürüyor

KAYSERİ (İGFA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerince 41 milyon TL yatırımın yapıldığı kırsal yollarda konfor ve güvenliğinin artırılmasına yönelik yapılan hizmetler kapsamında Pınarbaşı, Tomarza, Sarız, Yahyalı ve Bünyan ilçelerinde yapılan yol çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü söyledi.

Ulaşım konusunda yaptığı yatırımlar kapsamında kırsala yönelik 41 milyonluk yatırım yapıldığını ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Pınarbaşı ilçesi Çaybaşı Mahallesi ile Tomarza ilçesi Avşarsöğütlü Mahallesi’ne baks ve ricat yapımları, Sarız ilçesi Kırkısrak köprü tamiri yapımı, Yahyalı ilçesi Senirköy Mahallesi’ne I. Kat sathi kaplama yapımı işleri sürerken, Bünyan ilçesi Bünyan İl Yolu Bağlantısı -Hazarşah-Akçatı-Emirören-Topsöğüt arası yola II. Kat sathi kaplama yapılıyor” Kırsal yollarda toplam 41 milyon TL bedelle 605 kilometrelik yolda asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor" dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37