Kayseri’de KASKİ toplantısı yapıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı.

08 Ağustos 2021 Pazar 17:15
Kayseri’de KASKİ toplantısı yapıldı

KAYSERİ (İGFA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Yönetim Kurulu Toplantısı, KASKİ Genel Müdürlüğü’nde gerçekleşti. Toplantıya Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Genel Sekreter Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Bayar Özsoy ve KASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir ile KASKİ’nin üst düzey yöneticileri katıldı.

Başkan Memduh Büyükkılıç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan altyapı yatırımları ve hizmetler ele alındı. Büyükkılıç, Kayseri'de ciddi bir manada altyapı sorunu olmadığını ifade etti.

Ülkenin dört bir yanında çıkan orman yangınları ilgili de değerlendirmelerde bulunan Başkan Büyükkılıç, yangınlarla ilgili Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği verme yönünde gayret gösterdiklerini söyledi. Fedakârca çalışan itfaiye ekiplerine teşekkür eden Başkan Büyükkılıç, toplantı sonrası birimleri gezerek, çalışanlardan bilgi aldı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37