Kütahya'da Çanakkale Şehitleri anıldı

17 Mart 2022 Perşembe 12:27
Kütahya'da Çanakkale Şehitleri anıldı

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Dumlupınar Kaymakamlığı, Kütahya Belediyesi, Dumlupınar Belediyesi, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Uluslararası Germiyan Kültür Sanat Edebiyat ve Bilim Derneği ve Zafere Giden Yol Ekibinin iş birliğinde düzenlenen geceye katıldı.KÜTAHYA (İGFA)-  Hezar Dinari Kültür Merkezinde gerçekleşen Dumlupınar Kaymakamlığı, Kütahya Belediyesi, Dumlupınar Belediyesi, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Uluslararası Germiyan Kültür Sanat Edebiyat ve Bilim Derneği ve Zafere Giden Yol Ekibinin birlikte organize ettiği gecede Çanakkale Zaferi ve şehitler anıldı. Gecede, Çanakkale destanını anlatan tiyatro gösterimleri, kahramanlık türküleri yer aldı.

Geceye katılım sağlayan Vali Ali Çelik, milletin zor şartlarda bu vatanı illetle birlikte devlet yaptığını ve sonsuza kadar yaşatma kararında olduğunu oynanan tiyatro oyunlarında bir kez daha hatırlatıldığını ifade etti.

Gecede Vali Ali Çelik, Tugay Komutanı Hv. Tuğg. Necati Gündüz, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, ve protokol mensupları, gecenin hazırlanmasında, sahnelenmesinde emeği geçenlerle birlikte oyunculara teşekkür plaketi takdim etti.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37