banner55

Darıca'ya spor salonu geliyor

Darıca'ya spor salonu geliyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Temmuz 2018 Çarşamba 15:47
Darıca'ya spor salonu geliyor


Büyükşehir, Darıca'da yapılacak spor salonu için ilk adımı attı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde spor alanlarını ve mekanlarını çoğaltıyor. Kimi yerde spor sahaları inşa edilirken kimi yerde de spor salonları vatandaşların hizmetine sunuluyor. Okullara spor salonları kazandıran Büyükşehir Belediyesi yüzme havuzlarını da yaygınlaştırıyor. Büyükşehir Belediyesi bu tesislerden birini de Darıca’ya kazandırıyor. Darıca Bağlarbaşı Mahallesi'nde toplam 10 bin 215 metrekare kullanım alanına sahip dev bir tesis inşa edilecek.

5 FİRMA TEKLİF VERDİ

Tesisin yapımı için Büyükşehir Belediyesi ihale düzenledi. İhale salonunda gerçekleştirilen oturuma 5 firma teklif sundu. En düşük teklifi 22 milyon 941 bin TL ile Eksan Yapı verirken, en yüksek teklif 29 milyon 447 bin TL ile Haldız İnşaat’tan geldi. Dev tesis yüklenici firmanın belirlenmesinin ardından 450 günde tamamlanacak.         

BODRUMDA 55 ARAÇLIK OTOPARK

Bodrum, zemin ve tribün kat şeklinde inşa edilecek olan yapı pek çok sporun yapılmasına imkan verecek. Yapının bodrum katında 55 araçlık otopark yer alacak. Bu katta ayrıca iletişim odası, mekanik oda, mescitler, giyinme odaları ile duş alanları ve depolar bulunacak. Zemin katta ise bin 126 metrekare alanda basketbol, voleybol ve sahası oluşturulacak.  

BİN 800 KİŞİLİK TRİBÜN

Zemin katta ayrıca VIP odası, sporcu girişi, plates-aerobik salonu, fitness salonu ve çok amaçlı salon yer alacak. Bu katta ofis, antrenör odaları, hakem odaları, müdür odası, ilk yardım odası, basın toplantı odası, haberleşme odası,  güvenlik odası, mutfak, kantin, 6 adet soyunma- duş-wc alanları, engelli soyunma- duş-wc  alanları, bay- bayan wc, depo bulunacak. Yapıda bin 800 kişilik seyirci tribünü oluşturulacak.

 

Firmalar                                     Teklifler

Eksan Yapı                           22 milyon 941 bin TL

Haker Grup İnşaat                23 milyon 924 bin TL

DGK İnş+Ekşioğlu Yapı         24 milyon 422 bin TL

Gök Yol İnş.                         28 milyon 895 bin TL

Haldız İnşaat                       29 milyon 447 bin TL 


Son Güncelleme: 04.07.2018 15:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37