Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği Sevgi Evleri çocuklarıyla iftarda buluştu

Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği Sevgi Evleri çocuklarıyla iftarda buluştu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Haziran 2017 Perşembe 16:35
 Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği Sevgi Evleri çocuklarıyla iftarda buluştu

Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği, Gebze Lamec Hotel'de, Kaizen Turizm ve Özler Ticaret sponsorluğunda Sevgi Evleri çocukları ile iftar yemeğinde buluştu.

"Geleceğimizin teminatı çocuklar, sizleri şahsım ve yönetim kurulumuz adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum" diyerek söze başlayan  Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, konuşmasını şöyle sürdürdü:

Değerli meslektaşlarım, basınımızın kıymetli mensupları, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, Sevgi Evleri anneleri, Kaizen Turizmin ve Özler Ticaret yöneticileri ve geleceğimizin teminatı çocuklar. Sizleri şahsım ve yönetim kurulumuz adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Cenabı Allah'tan bu mübarek Ramazan ayında  tuttuğumuz oruçların, edilen duaların kabul olmasını diliyor, bin aydan daha hayırlı Kadir Gece'nizi kutluyor, nice Kadir Geceleri'ne hep birlikte huzurla, birlik beraberlik içinde kavuşmayı diliyorum.

Bizleri burada Sevgi Evleri’yle bir araya getiren Kaizen Turizm ve Özler Ticaret yetkililerine bizi kırmayarak geldikleri için ayrıca teşekkür ediyorum.

Yaklaşan Ramazan Bayramı’nın tüm İslam âlemine , sizlere ve sevdiklerinize hayırlara vesile olmasını diliyor, bayramınızı en içten kalbi  duygularla kutluyor, sizleri şahsım ve yönetim kurulum adına tekrar selamlıyor, hepinize iyi bayramlar diliyorum. 

 
Son Güncelleme: 22.06.2017 16:40
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37