Bursa’da Jandarma ve Sahil Güvenlik eğitimine akademik destek

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ), Jandarma ve Sahil Güvenlik Personelinin yetiştirilmesine katkı sağlamaya yönelik özel bir protokole imza attı.

06 Ağustos 2021 Cuma 18:27
Bursa’da Jandarma ve Sahil Güvenlik eğitimine akademik destek

BURSA (İGFA) - BUÜ Rektörü Prof.Dr. Ahmet Saim Kılavuz ve Işıklar Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu Komutanı Jandarma Albay Mustafa Çekiç’in imzaladığı protokol sayesinde Jandarma ve Sahil Güvenlik personelinin yetiştirilmesinde BUÜ’lü akademisyenlerden de istifade edilmesi kararlaştırıldı.

Düzenlenen protokol töreninde konuşan BUÜ Rektörü Prof.Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Kriminal, Deniz Hukuku, Göç çalışmaları gibi ülkemiz için önem arz eden konularda birlikte çalışmalar için protokolün her iki taraf için de hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Işıklar Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu Komutanı Jandarma Albay Mustafa Çekiç ise, geleceğin jandarma ve sahil güvenlik personelinin yetiştirilmesi adına hizmet üreten bir akademi olduklarının altını çizerek, personelin daha nitelikli şekilde yetişebilmesi adına kendi akademik kadromuzun yanında, Bursa Uludağ Üniversitesi’nin akademisyenleri ile işbirliği yapacakları için mutlu olduklarını söyledi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37