KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Futbolcular Derneği'ni kabul etti

01 Mart 2022 Salı 10:36
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Futbolcular Derneği'ni kabul etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Futbolcular Derneği başkanı, dernek yardımcısı ve sporcularını kabul etti.KKTC (İGFA) - KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Futbolcular Derneği Başkanı Berkem Korbay, Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkun ve sporcularını kabul ederek görüştü.

Kabulde yaptığı konuşmada, kendisinin de bir dönem futbol oynadığını, kulüp başkanlığı yaptığını, farklı makamlarda bulunduğu dönemlerde de futbola hizmet verdiğini, kulüplerin ekonomik ve altyapı çalışmalarına katkı koyduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, gençlerin futbolda başarı göstermesi temennisinde bulundu. Ambargolara rağmen futbolun her geçen gün daha da geliştiğini kaydeden Cumhurbaşkanı Tatar, çok sayıda takım, saha ve iddialı futbolcuların bulunduğunu dile getirerek pandemiye rağmen kulüplerin, şampiyon olmak için çaba sarf ettiğini söyledi.

KKTC Futbolcular Derneği Başkanı Berkem Korbay da, KKTC’nin en yüksek makamında futbolun içinden gelen biriyle diyalog halinde olmalarının mutluluk verici olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın tüm içtenliği ve samimiyeti ile kendilerine kucak açtığını, faaliyetlerini dinleyip güncel sorunlara çare bulabilmek için çözüm üretici tavır sergilediğini ifade eden Korbay, kendilerini kabul ettiği için Cumhurbaşkanı Tatar’a teşekkür etti.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37