Çocukların zeka gelişimi için My Mindly Toy’s

Gazetemizi ziyaret eden My Mindly Toy’s sahibi Gökhan Karadayı, Türkiye’de ve Dünya’da ilk kez uygulanacak olan yeni nesil akıl ve zeka oyunlarını tanıttı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Temmuz 2021 Çarşamba 22:22
Çocukların zeka gelişimi için My Mindly Toy’s

Gazetemizi ziyaret eden My Mindly Toy’s sahibi Gökhan Karadayı, Türkiye’de ve Dünya’da ilk kez uygulanacak olan yeni nesil akıl ve zeka oyunlarını tanıttı.

My Mindly Toys’un yüzde yüz Türkiye’de tasarlandığını, Türkiye’de geliştirildiğini, ithal ya da kopya ürün olmadığını belirten Karadayı şunları söyledi:

My Mindly Toy’s (Benim Akıllı Oyuncağım) yeni nesil akıl ve zeka oyunları Türkiye’de ve Dünya’da ilk kez uygulanacak olan birçok özelliği ile ön plana çıkmaktadır.

Bu oyunlarla birlikte hem çocuklar hem de aileler veya gruplar halinde oynama imkanı bulacaksınız. Klasik oyunlardan en önemli farkı aynı materyaller ile birden çok oyunu içinde barındırmaktadır.

Bu ön plana çıkan özelliği sayesinde farklı oyun gruplarına ihtiyaç duymadan tek bir oyun ile hem maliyetten hem de kapladığı alan olarak yerden tasarruf edilecektir. My Mindly Toy’s oyun setlerinin öne çıkan diğer bir özelliği ise parçalarının birbiri içinde standart olması sebebiyle kaybolan oyuncak parçalarının yedeklerinin de set içinde bulunmasıdır.

%100 TÜRKİYE’DE TASARLANMIŞTIR

My Mindly Toy’s oyun setleri Türkiye’de geliştirilmiş olup, ithal ya da kopya ürün değildir. Oyuncak parçaları ile hem alt alta hem de üst üste montaj sayesinde hem 2D hem de 3D çalışmalar yapılabildiği gibi robotik kodlama ve grup oyunları da oynanabilmektedir.

Oyunlarımız geliştirilirken birçok ürün incelenmiş ve konularında uzman kişilerin (Akademisyen, zeka oyunları uzmanları, oyuncak ve kimya sektörü duayenleri ve en önemlisi çocuklarımız) görüşlerinden faydalanılmıştır. TPE Türk Patent Enstitüsü’ne tasarım tescili başvuruları yapılmıştır.

YOLA ÇIKIŞ ÖYKÜMÜZ

Firmamız mekanik ve mühendislik tasarım hizmetleri vermek üzere 2017 yılında TÜBİTAK Marmara Teknokent’de kurulmuştur. Daha sonra da Kocaeli Gebze’de mühendislik ve tasarım hizmetleri yapmak üzere başka bir lokasyona taşınmıştır. Oyuncak fikride Covid 19 salgını ile evlere kapanan bizlerin ve çocuklarımızın oynayabileceği güzel bir ürün geliştirme düşüncesi ile yola çıkılmış olup nihai ürün bu şekilde ortaya çıkmıştır.

FARKIMIZ

My Mindly Toy’s u diğer oyunlardan ayıran en önemli özellik mevcut oyunların çocuklara yapılan ürünü oynatmaya yönelik olduğudur, fakat bizim setlerimizde çocuklarda ki tasarım ve stratejik düşünce yeteneklerini geliştirerek kendi oyuncaklarını yapmaktan oldukça keyif alacakları bir oyun sunmaktadır.

Tüm oyunlarımızı grup ve aile bireyleri ile birlikte oynayabilirsiniz. Bir blok seti için 3 aşama bulunmaktadır. Birincisi neyi yapacağını tasarlamak, ikinci aşama tasarımı uygulamak son aşama ise bu oyuncak ile oynamaktır. Çocukların zeka gelişimlerini ön plana alarak ilk iki aşamada başarı göstermelerini amaçlamaktayız. Bu sayede çocukların birçok becerisi ön plana çıkacaktır.

OYUNCAK GÜVENLİĞİ VE MALZEME KALİTESİ

Setlerimizdeki kullanılan parçalara ait numuneler kimyasal, fiziki testler ve mekanik testler CE ve TS EN71/1 EN71/2 ve EN71/3 kapsamında TSE laboratuvarlarında yapılarak arz edilmiştir. Tüm ürünlerimiz insan sağlığına zarar vermeyen polimerler ve renk kompanentlerinden oluşmaktadır. Ayrıca sağlığımız için tüm ürünleri geri dönüştürülebilir malzemeler ve 1.Kalite hammaddelerden üretmekteyiz. Üretimde atık yada hurda hammaddeler kullanılmamaktadır.

OYUNCAK SETLERİMİZ

MİNİK BLOKLAR ( I , L , T, Z , Kare şeklinde parçalardan oluşmaktadır. 2D / 3D Bloklar ile birçok oyun oynanabilmektedir.)

MİNİK KURBAĞA ( Minik kurbağa figürü ve I tipi parçalardan. 2D / 3D Bloklar ile birçok oyun oynanabilmektedir.)

TÜM OYUNLARDAKİ ORTAK KAZANIMLAR 

Karaçam tohumu nasıl çimlendirilir?

El – göz - beyin koordinasyonu sağlar ,2 boyutlu ve 3 boyutlu düşünme yeteneğini arttırır.

Parçalar arasındaki ilişkileri çözerek tümevarım ve tümdengelim yeteneklerini güçlendirir.

Stratejik ve analitik düşünmeyi güçlendirerek odaklanma ve dikkat toplamayı güçlendirir.

Sosyal etkileşim sağlayarak bireyin sosyalleşmesine katkı sağlar.

Elindeki tek oyun parçaları ile alternatifli oyunlar kurarak bireyin çabuk sıkılmasını engeller.

Pc, Tablet ve Telefon bağımlığını azaltmada faydalı olur.

Akıl yürütme ve problem çözme yetenekleri gelişir.

Koordinasyonları artarak , çok yönlü düşünme ve planlı hareket etme yetilerini geliştirir.

Web ve Mail : http://www.mymindlytoys.com ( [email protected] veya [email protected] )

Gökhan KARADAYI – Satış ve Teknik Bilgi için

Telefon : + 90 262 330 00 63 , Cep : + 90 505 319 46 85

SOSYAL SORUMLULUK PROJEMİZ ; 1 YILDA DOĞAYA 100.000 KARAÇAM TOHUMU

My Mindly Toy’s geleceğimizin emanetçisi çocuklarımıza daha iyi bir gelecek için Orman Genel Müdürlüğü (OGM) desteği ile her oyuncak setimiz içinde karaçam tohumu hediyemizdir.

Son Güncelleme: 07.07.2021 22:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37