banner55

Gebze American Life’tan büyük kampanya

Gebze American Life yabancı öğretmenden saati 10 TL’ye çocuklara İngilizce konuşma pratiği sunuyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Eylül 2021 Çarşamba 22:45
Gebze American Life’tan büyük kampanya

Gebze American Life yabancı öğretmenden saati 10 TL’ye çocuklara İngilizce konuşma pratiği sunuyor.

Gebze’de 5 yıldır faaliyette bulunan American Life Yabancı Dil Kursu, Pandemiden sonra okulların açılması ile birlikte çocuklara yönelik büyük bir kampanyaya imza atıyor. Yabancı öğretmenler tarafından verilecek olan online/uzaktan İngilizce konuşma gruplarında ders saati 10 TL’ye eğitim imkânı sunuyor.

Gebze’deki 6. yılında sezona yine çok hızlı giren ve birçok önemli yeniliklere imza atan Gebze American Life Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Sedefoğlu; çocukların okulda öğrendikleri İngilizceye destek olmak amacıyla, haftada 2 ders şeklinde sadece konuşmaya yönelik pratik sağladıklarını belirterek sözlerini şu şekilde devam ettirdi:

Pandemi nedeniyle uzun süredir evlerinde bulunan çocuklarımız, İngilizceden de oldukça geri kaldılar. Okulların açılması ile tekrar eğitimlerine başlayan öğrencilerimize yabancı eğitmenler tarafından, 10 kişilik gruplarla uzaktan konuşma pratiği sağlayacak bir model geliştirdik. Çocuklarımız; o hafta okulda gördükleri İngilizce derslerine paralel konularda konuşma pratiği sağlayacak ve yabancı öğretmenlerle İngilizce eğitimlerini pekiştirme fırsatı yakalayacaklar. Yabancı öğretmenlerle eğitim maliyetleri çok yüksek olmasına rağmen, biz ders saati 10 TL gibi ailelerin de bütçelerini zorlamayacak fiyata bu imkânı sunmaya karar verdik.

Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda faaliyette bulunan AmericanLIFE, çocuk ve yetişkin gruplarında 5 yıldan fazla süredir İngilizce dil eğitimi vermektedir.

Kurum Telefonu: 0262 641 41 06

Son Güncelleme: 08.09.2021 22:57
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37