Görgün, adaylar için mutlu son diledi

LYS'de başarılar diledi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Haziran 2016 Cuma 13:09
Görgün, adaylar için mutlu son diledi
Hafta sonu başlayıp iki hafta sürecek LYS maratonunda ter dökecek olan üniversite adaylarına GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün yayınladığı mesajda başarılar diledi. Görgün,mesajında sonuçların öğrenciler ve aileleri için mutluluk getirmesini temenni ettiğini belirtti. 

2016 Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) bu hafta sonu 18-19 Haziran’da başlayarak, 25-26 Haziran tarihlerinde devam ederek yapılacak. Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ) Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, 1 milyon 600 bin 49 üniversite adayının ter dökeceği zorlu üniversite maratonunun son dönemeci LYS nedeni ile yaptığı yazılı açıklamada öğrencilere başarılar dilerken ailelerin heyecanlarına ortak oldu.
 
Açıklamasında üniversite adaylarına seslenen Görgün, "Sevgili gençler bu hafta sonu 18-19 Haziran itibariile Sosyal Bilimler ve Matematikle LYS sınav süreci başlayacak. Mesleğinizi belirleme, geleceğinize yön verme beklentisi ile önemli bir tercih aşamasına geçeceğiniz bu süreçteki sınav sizin için hayallerinize cevap verebilecek, ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek, geleceğe güvenle bakabilecek ve her an kendinizi mutlu ve huzurlu hissedeceğiniz bir mesleğe adım atmada önemli bir rol oynayacak. Bu önemli sınavda Türkiye genelinde sınava girecek öğrencilerimize canı gönülden başarılar diliyorum" dedi.

HEYECANLI BEKLEYİŞ

En az öğrenciler kadar heyecanlı bekleyişe koyulacak olan aileleri için de iyi dileklerde bulunan Rektör Görgün, “Bu hafta sonu başlayacak olan sınavlar öğrencilerimiz kadar ailelerini, annelerini ve babalarını da çok yakından ilgilendiriyor. Çünkü heyecanlı sürece hep birlikte hazırlandılar, hep beraber sınavların sonuçlarını bekleyecekler. Umarım öğrencilerimiz ve aileleri için huzurlu ve mutlu sonuçlar alınır” ifadesini kullandı. 

Üniversite adaylarının girecekleri tercih dönemine de mesajında değinen Görgün, “Mutlu bir heyecanla beklediğiniz sınavın 18 Temmuz’da daha mutlu bir sonuca ulaşmasını temenni ederim. Bu süreçten sonra aklın ve bilimin egemen olduğu, çağdaş eğitim, öğretim ve teknolojik imkânların son derece yaygın kullanıldığı Gebze Teknik Üniversitesi’ni tercihlerinizde göz önünde bulundurmanızı da ayrıca ifade ediyorum” diyerek mesajına son verdi.  
Son Güncelleme: 17.06.2016 17:26
Anahtar Kelimeler:
BalıkesirDeprem
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37