İzmir’de Çiğli Belediyesi’nden üniversite adaylarına tercih danışmanlığı

Üniversiteli olmak isteyen dört milyondan fazla aday için üniversite tercih zamanı başlarken,  İzmir'de Çiğli Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi işbirliğinde öğrencilerin kendilerine en uygun meslek ve üniversiteyi seçmeleri için danışmanlık hizmeti verilmeye başlandı.

06 Ağustos 2021 Cuma 17:00
İzmir’de Çiğli Belediyesi’nden üniversite adaylarına tercih danışmanlığı

İZMİR (İGFA) - Gençlerin üniversiteye yerleşmelerinde sağlıklı sonuçlar elde etmeleri amacıyla Yaşar Üniversitesi ile işbirliği yapan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü gençlere destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Araştırmalara göre mezunların yüzde 40’ının işsiz olduğunu ifade eden Başkan Gümrükçü, "Mezun olup iş bulabilen kişilerden çok azı kendi mezuniyet alanında iş bulabiliyor. İş bulanların üçte biri asgari ücretle çalışıyor. Bu gidişatı değiştirmek zorundayız. Şimdiden tüm adaylarımıza başarılar diliyorum ” dedi.

Tercih süresi boyunca Çiğli Belediye Eğitim Merkezi ÇiBEM’de hem Yaşar Üniversitesi’nin uzmanları hem de belediye eğitim merkezi uzmanları öğrencilere destek olacak. Üniversite adayları hafta içi her gün 8.30-17.30 saatleri arasında 0232 935 55 35 nolu telefonu arayarak randevu alabilirler.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37