LGS Türkiye birincisi Gebzeli Çağla’ya AmericanLIFE’tan ömür boyu dil eğitim bursu

LGS Türkiye birincisi Gebzeli Çağla’ya AmericanLIFE’tan ömür boyu dil eğitim bursu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
01 Ağustos 2019 Perşembe 16:23
LGS Türkiye birincisi Gebzeli Çağla’ya AmericanLIFE’tan ömür boyu dil eğitim bursu
Geçtiğimiz ay sonuçları açıklanan Liselere Giriş Sınavı'nda, Gebze Emlak Konutları Ortaokulu öğrencilerinden Çağla Dilan Ayar tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye birincisi olmuş ve tüm ilçede sevinçle karşılanmıştı. 

Gebzeli öğrencinin bu başarısına, yine Gebzeli bir dil okulu destek verecek. Başarılı öğrencilere sürekli destek olan Gebze American Life Yabancı Dil Okulu, Çağla’nın dil eğitimini ömür boyu karşılama sözü verdi. 

Okulun Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sedefoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Çocuklarımız bu ülkenin teminatıdır. Geleceğimiz olan çocuklarımızı desteklemek birincil görevimiz olmalı. LGS Türkiye birincisinin Gebze’den çıktığını öğrenir öğrenmez hemen harekete geçtik ve kızımızın dünya vatandaşı olması adına yabancı dil desteğini vermek istediğimizi ailesine ve okul müdürüne heyecanla ilettik. Öğrencimiz, okuldaki derslerini başarıyla alırken, yabancı dil eksiğini de biz tamamlayalım, çorbada bizim de tuzumuz olsun istedik. 

Çağla kızımız, lise bitene kadar İngilizceyi, üniversite bitene kadar da Almancayı öğrenmiş olacak. Yani kısmet olursa Çağla, üniversiteyi bitirdiğinde iki dil bilen bir bilim insanı olarak ülkemize ve tüm insanlığa hizmet etmeye başlayacak. Bundan daha mutluluk verici bir şey olabilir mi? Bilim insanımız Aziz Sancar Nobel Kimya Ödülünü aldığında ülke olarak nasıl da onurlandık! Çağla’mız da neden Nobel Fizik Ödülünü almasın? Kızımızı ve başarılı olan tüm öğrencilerimizi kutluyor, bahtlarının açık olmasını diliyorum.

Son Güncelleme: 01.08.2019 16:26
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37