banner55

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ersoy ERÜ’de

Öğrenci Seçme Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof Dr Bayram Ali Ersoy, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof Dr Fatih Altun’u ziyaret etti Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)ÖSYM Başkanı Prof Dr Bayram Ali Ersoy, ERÜ ziyaretinde ilk olarak Rektör Prof Dr Fatih Altun’u makamında ziyaret etti Ziyarette ERÜ hakkında bilgiler alan ÖSYM Başkanı Prof Dr Ersoy, ev sahipliğinden dolayı Rektör Prof Dr Altun’a teşekkür etti ÖSYM Başkanı Prof Dr Ersoy, Rektör Prof Dr Altun Rektör Yardımcısı Prof Dr Oktay Özkan ve ÖSYM yetkilileri ile beraber ERÜ’de bir diğer ziyaretini ise kampüsteki ÖSYM İl Sınav Koordinatörlüğü’ne gerçekleştirdi Ziyaretinde ÖSYM Başkanı Prof Dr Ersoy, ÖSYM Kayseri İl Sınav Koordinatörü ve ERÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof Dr Recep Ekici’den burada yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı Başkan Prof Dr Ersoy'un ERÜ ziyaretine; ÖSYM Başkan Yardımcısı Prof Dr Necip Şimşek ve ÖSYM Bilgi Güvenliği Daire Başkanı Bilal Tırnakçı da eşlik etti

25 Mayıs 2024 Cumartesi 09:15
ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ersoy ERÜ’de

Öğrenci Seçme Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun’u ziyaret etti.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, ERÜ ziyaretinde ilk olarak Rektör Prof. Dr. Fatih Altun’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette ERÜ hakkında bilgiler alan ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ersoy, ev sahipliğinden dolayı Rektör Prof. Dr. Altun’a teşekkür etti.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ersoy, Rektör Prof. Dr. Altun Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oktay Özkan ve ÖSYM yetkilileri ile beraber ERÜ’de bir diğer ziyaretini ise kampüsteki ÖSYM İl Sınav Koordinatörlüğü’ne gerçekleştirdi.

Ziyaretinde ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ersoy, ÖSYM Kayseri İl Sınav Koordinatörü ve ERÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep Ekici’den burada yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Başkan Prof. Dr. Ersoy'un ERÜ ziyaretine; ÖSYM Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Necip Şimşek ve ÖSYM Bilgi Güvenliği Daire Başkanı Bilal Tırnakçı da eşlik etti.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37