Türk Metal Sendikası American Life'de İngilizce öğrenecek

Türk Metal Sendikası American Life'de İngilizce öğrenecek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
29 Kasım 2016 Salı 13:19
Türk Metal Sendikası American Life'de İngilizce öğrenecek
Türk Metal Sendikası Gebze 1 Nolu Şube ile American Life dil okulu arasında protokol yapıldı. Protokole göre Türk Metal Sendikası'ndan dil eğitimi almak isteyenlere American Life Dil Okulu yüzde 50 indirim yapacak.


Sözleşme sonunda konuşan American Life Dil Okulu sahiplerinden Mustafa Sedefeoğlu şunları söyledi:

"Yaptığımız anlaşmaya göre Türk Metal Sendkası'ndan gelen işçiler veya çocuklarına liste fiyatımızdan yüzde 50 indirim yapacağız. Örneğin 2500 liraysa kış okulu özellikle çocuklar için çok önemli bu. 

Aileler kendilerinden daha çok çocuklarını düşünüyorlar. Bizde kış okulu fiyatı 2500 liradır. Ekim'de başlar, Haziran 15'e kadar devam eder. Bu süre içinde kayıt yaptıranlar 2500 lira yerine 1250 Lira ödüyecekler. Bu da iyi bir fırsat.

Yetişkinler için de bir kur fiyatı belirledik. 1500 liraysa 750 lira gibi bir rakama çekeceğiz. 

Başka bir hizmetimiz fabrikalarda çalışma hayatı vardiyalı olduğu için işçiler İngilizce öğrenmek istiyorsa 1 hafta gündüz, bir hafta gece kursa devamda sıkıntılı oluyor. Ama biz öyle bir sınıf oluşturacağız ki 1 hafta sabah, bir hafta akşam ders vereceğiz. Yani onların vardiya sisteme uygun program yapacağız. Biz de vardiyalı eğitim sistemine geçmiş olacağız. Bu da sektörde olmayan bir uygulama." 

Türk Metal Sendikası Gebze 1 Nolu Şube Başkanı Şeref Özcan ise sosyal sendikacılık yaptıklarını ve sendikalarına kayıtlı işçilerin bütçelerine bu şekilde bir katkı yaptıkları için de mutlu olduklarını söyledi.  



Son Güncelleme: 29.11.2016 13:21
Anahtar Kelimeler:
BursaOperasyonİnegöl
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37