Özel Kocaeli Tıp’dan gazetecilere indirim

Gazetecilere sağlık alanında indirim

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Mart 2016 Cuma 12:10
Özel Kocaeli Tıp’dan gazetecilere indirim
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyelerimize yönelik indirim anlaşmaları yapılmaya devam ediliyor. Önceki gün Özel Kocaeli Tıp Merkezi ile uygun koşullarda üyelerimizin faydalanılması için protokol imzalanarak yürürlüğe girdi. 
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Gürol önceki gün Özel Kocaeli Tıp Merkezi Genel Müdürü Yaşar Ellialtı’nın katılımıyla gerçekleştirilen tören ile cemiyet üyelerine uygun şartlarda sağlık hizmetlerinden faydalanmaları için protokol imzaladılar. Protokol imza töreninde Kurumsal İletişim Müdürü Cennet Caylan’da hazır bulundu. 
Protokol imza töreni ardından Özel Kocaeli Tıp Merkezi Genel Müdürü Yaşar Ellialtı yaptığı konuşma da, “2002 yılından bu yana 20 den fazla branşta Kocaeli’nin deneyimli hekimleri ile sağlık alanında hizmet veriyoruz. Protokolün hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

TGF Yönetim Kurulu Üyesi ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ise, “Özel Kocaeli Tıp Merkez ile bugün önemli bir protokol imzaladık.  Yapılan bu protokol anlaşması ile üyelerimizin ve ailelerinin sağlık alanındaki sorunlarının çözümünde bir yeni sağlık kurumunu daha protokol kapsamına aldık. Özel Kocaeli Tıp Merkezimiz ile yapılan anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

 
Son Güncelleme: 04.03.2016 14:24
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37