TÜRKTRAKTÖR iş makineleri tesisinin 3.nü açtı

CASE ve NEW HOLLAND'ın servis hizmeti sunulacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Mart 2016 Pazartesi 16:31
TÜRKTRAKTÖR iş makineleri tesisinin 3.nü açtı
TürkTraktör, Türk inşaat sektörünün ihtiyaçlarını, ‘her zaman daha iyisini yapma yaklaşımı’ ve yüksek teknoloji ürünü iş makineleriyle karşılıyor. Yeni iş makineleri tesisi, Marmara Bölgesi’ne son teknoloji ürünleriyle  ve  servisiyle hizmet verecek. 

TürkTraktör, 25 bin m² alana kurduğu doğrudan satış ve servis hizmeti sunan  iş makineleri tesisinin üçüncüsünü hizmete açtı. Tesis  bölgeye CASE marka iş makinelerinin ürün yelpazesinde bulunan tüm ürünlerin dağıtımını yaparken; CASE ve NEW HOLLAND markalı ürünlerin servis  hizmetini de sunacak.

Tesisin açılış töreni, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, CNH Industrial N.V CEO’su ve Case ile New Holland İş Makineleri Marka Başkanı Richard Tobin, Koç Holding Savunma Sanayi, Diğer Otomotiv, Bilgi Grubu Başkanı Kudret Önen, TürkTraktör Genel Müdürü Marco Votta, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti. 

TÜRKTRAKTÖR’ÜN İŞ MAKİNELERİ ALANINDAKİ
ÜÇÜNCÜ DİREKT SATIŞ VE  SERVİS MERKEZİ

TürkTraktör Genel Müdürü Marco Votta, açılış töreninde yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “TürkTraktör olarak, yine ‘sınıfının en iyisi’ hizmeti sunacağımız yeni bir tesisimizi daha; yani İstanbul İş Makineleri Tesisi’ni açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İş makinesi alanındaki yatırımlarımıza, Türkiye’de bu sektörün en önemli bölgesi olarak ifade edebileceğimiz bir lokasyonda açtığımız, bu  tesisimizle devam ediyoruz. Hedefimiz çok net: Müşterilerimizin ekipmanlarının sahada her zaman  tam kapasite çalıştığından emin olarak; yaptıkları yatırımın geri dönüşünü, en yüksek seviyeye ulaştırarak almalarını sağlamak. Bu önemli günde bizlerle birlikte olduğunuz için teşekkür ediyorum. Tesisimizin kapılarını açıyor ve bu anı sizlerle paylaşıyor olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz.”

SEKTÖRÜN İHTİYAÇLARINI YÜKSEK KALİTEDE
SERVİS STANDARTLARIYLA KARŞILAYAN GÜÇLÜ İŞBİRLİĞİ

Koç Holding Savunma Sanayi, Diğer Otomotiv, Bilgi Grubu Başkanı Kudret Önen,  62 yıllık geçmişiyle Türkiye’de sektörünün en eski üreticisi TürkTraktör olarak farklı alanlardaki yatırımlara devam ettiklerini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Türkiye iş makineleri pazarı, dünyanın en önemli pazarlarından biri ve çok yüksek bir büyüme potansiyeline sahip. Koç Holding ve CNH Industrial olarak kendini ispat etmiş işbirliğimizle, 2013 yılında girdiğimiz bu yeni sektördeki performansımızı hızla artırıyoruz. Bu yeni tesis de, ekibimizin sürekli  gelişiminin bir göstergesidir.”

CNH Industrial CEO’su ve Case ile New Holland İş Makineleri Marka Başkanı Richard Tobin, ise şu yorumu yaptı; “İş makineleri pazarına TürkTraktör ve Koç Holding’in Türkiye’deki  tecrübesiyle sunduğumuz  CASE ve New Holland ürünlerinin kısa zamanda gördüğü ilgi bizlere, Türk inşaat sektörünün ihtiyaçlarının karşılandığını göstermektedir.  ABD, Japonya ve İtalya’da  üretilen  yüksek  teknolojiye sahip ürünlerimizi, burada da sunuyor olmaktan dolayı gurur duyuyoruz.” 

TürkTraktör hakkında

Türkiye otomotiv sanayinin halen faaliyette olan ilk üreticisi olarak 1954 yılında faaliyete geçen TürkTraktör, bugün Avrupa’nın en büyük traktör üreticileri arasında yer almaktadır. TürkTraktör’ün 1955 yılında 815 adet olan yıllık üretim adedi, 2015 yılı sonunda 47.000 adedi aşkın durumdadır. Türkiye'de kesintisiz 9 yıldır pazar lideri olan TürkTraktör, bugüne kadar toplam 130’un üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştirmiştir.

Koç Topluluğu ile dünyanın en büyük traktör üreticilerinden CNHI'in ortak olduğu şirketin hisselerinin yüzde 24,9'u BIST’de' işlem görmektedir. Şirketin ikinci üretim tesisi TürkTraktör Erenler fabrikası, Haziran 2014 itibariyle üretime başlamıştır. TürkTraktör; Case IH, New Holland ve Steyr marka traktör üretimi, ziraat ekipmanları ve iş makineleri distribütörlüğünün yanı sıra; New Holland TDD serisi ve Case IH JX seri traktörlerin dünyadaki tek tasarım ve ana üretim merkezi, Utility Light seri traktör ve transmisyonların dünyadaki tek üretim merkezi, TDD serisi transmisyonlar için dünyadaki tek mühendislik ve üretim merkezi S8000 seri motorların ana üretim merkezidir. Ankara ve Erenler’de bulunan Türk Traktör tesislerinde 3 bini aşkın kişi çalışmaktadır. 
'Bugün ve gelecekte modern tarıma yön veren şirket olmak' ilkesiyle hareket eden TürkTraktör, ülkemizin tarım ekonomisinde verimliliğin en büyük destekçisi ve 60 yılı aşkın deneyimiyle 23 milyonluk kırsal nüfusumuzun refahını artıran gerçek bir dosttur. www.turktraktor.com.tr  


Son Güncelleme: 14.03.2016 21:59
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37