Bilecik'te yangın bölgesine destek için kampanya başlatıldı

10 Ağustos 2021 Salı 10:31
Bilecik'te yangın bölgesine destek için kampanya başlatıldı

BİLECİK (AA) - Bilecik'teki sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla Antalya ve Muğla'daki yangın bölgesine destek amacıyla kampanya başlatıldı.

Bilecik Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen, düzenlediği basın toplantısında, kentte faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarıyla (STK) bir organizasyon komitesi kurulacağını ve bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda yardım toplanacağını bildirdi.

Kent Konseyi öncülüğünde başlatılan kampanyanın Bilecik Belediyesince destekleneceğini belirten Özgen, "Hayaller küllenmesin." sloganıyla başlatılan kampanya çerçevesinde gönderilecek yardımların Bilecik esnafından ve Bilecik'in üreten kadınlarından temin edileceğini anlattı.

Halkı kampanyaya destek olmaya davet eden Özgen, "Tüm duyarlı Bilecikli hemşehrilerimizi kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz." dedi.

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ise belediye olarak kampanyaya gereken desteği sağlayacaklarını dile getirdi.

Kampanyaya, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Bilecik Barosu, Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve Bilecik Ziraat Odası başta olmak üzere çok sayıda STK'nın destek vereceği duyuruldu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37