Edirne Ticaret Borsası personeline iletişim teknikleri eğitimi veriliyor

01 Aralık 2021 Çarşamba 17:45
Edirne Ticaret Borsası personeline iletişim teknikleri eğitimi veriliyor

EDİRNE (AA) - Edirne Ticaret Borsası (ETB) personeli Trakya Kalkınma Ajansından destek almaya hak kazanan "İletişim Kalitesinin ve Organizasyon Becerilerinin Arttırılması" Projesi kapsamında eğitim alıyor.

ETB'den yapılan açıklamaya göre, ETB hizmet binasında gerçekleştirilen eğitimlerde, üye ve üreticilerle doğrudan iletişim halinde olan 20 personele 6 gün süreyle toplam 42 saat eğitim alacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ETB Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, hizmet kalitesini artırabilmek amacıyla personelin eğitimine önem verdiklerini belirtti.

Projeyle insan kaynakları kapasitesini geliştirmeyi amaçladıklarını aktaran Öztürk, "Program içerisinde iletişim ve insan ilişkileri, suçlamadan iletişim ve ekip organizasyon becerileri gibi ana başlıklar altında çeşitli eğitimler düzenleniyor. Bu programdan üyelerimiz ve üreticilerimiz başta olmak üzere personelimizin aileleri, yakın çevresi, iş hayatındaki paydaşlar yani iletişim halinde bulunduğu tüm insanların yararlanmasını hedefliyor, kurumsallaşma sürecimize ivme kazandıracağına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.


Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37