Edirne'de AK Parti Teşkilat Akademisi Eğitim Programı sona erdi

05 Aralık 2021 Pazar 15:56
Edirne'de AK Parti Teşkilat Akademisi Eğitim Programı sona erdi

EDİRNE (AA) - Edirne'de AK Parti Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen Teşkilat Akademisi Eğitim Programı sona erdi.

Halk Eğitim Merkezi Mimar Kemalettin Konferans Salonu'nda düzenlenen programın ardından AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci basın toplantısı düzenledi.

Genel başkanlığın düzenlemiş olduğu Teşkilat Akademisi eğim programı nedeniyle Edirne'de olduklarını belirten Zenbilci, amaçlarının tüm Türkiye'de partilerinin yürütmüş olduğu çalışmaları teşkilat mensuplarıyla paylaşmak olduğunu vurguladı.

Organizasyonun Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ının talimatıyla başladığını aktaran Zenbilci, konuşmasına şöyle devam etti:

"Önce genel merkezimizde liderlikle başladı. Bu programlara il başkanlarımız katıldı. Liderlik eğitimini Cumhurbaşkanımızın açılış dersi ile başladı. Ve diğer bu konuda yetkin genel merkez yöneticilerimizin ilgili akademisyenlerin ve siyaset elemanı ya da gazetecilerin katıldığı bir program oldu. Daha sonra 81 ile programlarımızı yönlendirdik ve şuan da 60’a yakın ilimizde bu ders çalışmaları tamamlanmış bulunmakta. Ders ile ilgili daha çok teşkilat içi eğitim olarak baktığımızda partimizi önce teşkilat el kitabı adı altında teşkilatımızın genel disiplinlerini, genel çalışma metotlarını, formlarını teşkilat mensubu kardeşlerimize yöneticilerimize bir kez daha hatırlatıyoruz. Daha sonra siyasete liderlik üzerine AK belediyecilik üzerine belediyelerimizin yapmış olduğu diğer hizmetler ile birlikte hükümetimizin birçok alanda yapmış olduğu savunma sanayii, sağlık, eğitim, kültür, ulaşım ve ticarete kadar birçok başarılı hizmetleri tekrar teşkilat mensuplarımızla hazırlanarak 2023 seçimlerinde daha diri ve daha heyecanlı bir seçimi elde etmeyi arzu ediyoruz."

Zenbilci, bir gazetecinin "Zaman zaman muhalefet partileri tarafından gündeme getirilen erken seçim konusunda neler söylemek isterdiniz ?" sorusuna ise gündemlerinde erken seçimin olmadığını belirtti.




Anahtar Kelimeler:
ProgramTeşkilat Akademisi
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37