Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Ata'nın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

18 Mayıs 2021 Salı 14:04
Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Ata'nın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

TEKİRDAĞ (AA) - Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Ata mesajında, 19 Mayıs 1919 tarihinin, Türk milletinin milli mücadeleyi başlattığı, zafere giden yolda ülke ve millet adına atılan en önemli adım olduğunu belirtti.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk gençliğine bayram olarak armağan edilen, istiklal mücadelesinin sembolü olan bu anlamlı ve özel günün yıldönümünün kutlandığını ifade eden Ata, bunun büyük bir onur ve gurur kaynağı olduğunu kaydetti.

Ata, mesajında şu ifadelere yer verdi:

''Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'En büyük eserimdir' dediği Türkiye Cumhuriyeti'ni de 'Milletin bağrından temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri, ona bırakacağım ve gözüm arkamda olmayacak' diyerek gençlere emanet etmiştir. Biliyoruz ki ülkemizin onur ve gurur kaynağı olan gençlerimiz her zaman ulusumuzun güvencesi olacaktır. Bizler, böylesine gençleri önemseyen, onlara inanan ve geleceği onların aydınlatacağını düşünen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan hiçbir zaman ayrılmayacağız.

Bu günümüzün ve geleceğimizin güvencesi olan gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere ülkenin bağımsızlığı uğruna canını malını ve her şeyini feda etmiş tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yad ediyor, sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.''

Anahtar Kelimeler:
BayramMesaj19 Mayıs
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37