Orman yangınlarını söndürme çalışmalarına destek veren personele başarı belgesi

17 Ağustos 2021 Salı 10:09
Orman yangınlarını söndürme çalışmalarına destek veren personele başarı belgesi

BURSA (AA) - Orman yangınlarını söndürme çalışmalarına destek olmak amacıyla bölgeye giden Bursa Büyükşehir Belediyesinin itfaiye görevlileri ve BUSKİ personeline, başarı belgesi verildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 43 itfaiye ve 12 BUSKİ personeli, Manavgat, Marmaris, Köyceğiz ve Milas ilçelerinde görevlendirildi.

Marmaris'in Orhaniye, Turgut ve Yukarıkeçili mahallelerinde, aldıkları tedbirlerle yangının bu bölgeye sıçramasını önleyen Bursa ekibi, bölge halkının takdirini kazandı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, orman yangınlarında büyük bir özveriyle mücadele eden itfaiye ve BUSKİ personeliyle, Küçük Sanayi İtfaiye Daire Başkanlığında bir araya geldi.

Aktaş, burada yaptığı konuşmada, "Sizin gayretlerinizden dolayı bölge halkından hayır duaları aldık. Allah hepinizden razı olsun. O kadar güzel teşekkürler, o kadar güzel dualar aldık ki anlatırken bile tüylerim halen diken diken oluyor. Muhtarlardan, vatandaşlardan arayanlar oldu. Bir iki kişi değil, onlarca kişi aradı. Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum arayarak, gösterdiğiniz duyarlılıktan ve çabadan dolayı teşekkür etti. Gösterdiğiniz kahramanlığa herkes vakıf." ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından itfaiye ve BUSKİ personeliyle sohbet eden Aktaş, orman yangınlarında özveriyle çalışanlara başarı belgelerini verdi.

Törene, BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç, İtfaiye Daire Başkanı Muhammed Emin Tarım ve AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Eşref Kurem katıldı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37