Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, engelli vatandaşı ziyaret etti

19 Mayıs 2021 Çarşamba 10:47
Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, engelli vatandaşı ziyaret etti

BİLECİK (AA) - Bilecik'in Osmaneli ilçesi Kaymakamı Yüksel Ünal, ilçede yaşayan engelli bir vatandaşa evinde ziyarette bulundu.

Camikebir Mahallesi'ndeki evinde Ünal ile görüşen Barış Balım, uzun zamandır güneşe hasret kaldığını belirterek, yaşamını kolaylaştıracak yatak ve engelli aracı istedi.

Kaymakam Ünal ise Balım'ın genç yaşta geçirdiği trafik kazası sonrası uzun süredir yatağa bağlı kalarak yaşamını sürdürmeye çalıştığını belirterek, "Barış kardeşimizin sorunlarını ve isteklerini dinledik. İnşallah Barış kardeşimizin istek ve dileklerini en kısa sürede yerine getirip teslim edeceğiz." dedi.

Engellilerin sorunlarını hatırlamanın, empati yapıp duyarlılığı ve hassasiyeti artırmanın önemine dikkati çeken Ünal, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışını düstur edinmiş bir devlet olarak, engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak adına devletimiz engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız." diye konuştu.

Ünal'a ziyaretinde, Osmaneli Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Özden Karip ve Başkan Yardımcısı İbrahim Daş eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
Bilecik
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37