Tuzla'da fidanlar toprakla buluştu

11 Kasım 2021 Perşembe 14:50
Tuzla'da fidanlar toprakla buluştu

İSTANBUL (AA) - Tuzla Belediyesi, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü nedeniyle, fidan dikme etkinliği düzenledi.

Etkinlikte Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezleri’ne giden yaşları 3 ile 6 yaş arasında değişen çocuklarla fidan dikti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, tüm yurtta çeşitli fidan dikme programları ile kutlanan 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü, Tuzla’da da özel bir program ile kutlandı. Tuzla’nın Aydınlı Mahallesi’nde fidan dikim alanı olarak belirlenen bölgede gerçekleştirilen etkinliğe Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ve eşi Gönül Elleri Çarşısı kurucu gönüllülerinden Fatma Yazıcı birlikte katıldı.

Program kapsamında, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezleri’nde eğitim gören yaşları 3 ile 6 arasında değişen çocuklar, Tuzlalı öğrenciler ve çok sayıda vatandaş Tuzla Belediyesi fidanlığında özel olarak yetiştirilen bin adet fidanı toprak ile buluşturdu. Başkan Yazıcı da öğrenciler ile birlikte fidan dikti. A

Dikilen her fidana Anne Çocuk Eğitim Merkezleri’nde eğitim gören çocukların isimleri verildi. Ayrıca Başkan Yazıcı ve eşi Fatma Yazıcı adına da birer fidan dikimi gerçekleştirildi.

Başkan Yazıcı, "Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında fidan dikimlerimizi birlikte gerçekleştiriyoruz. Sivil toplum kuruluşları, bakanlık taşra teşkilatları, belediye personelimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, gönüllüler, gençler ve çocuklarımız ile birlikte Milli Ağaçlandırma Günü yani 11’inci ayın,11’inci gününde ve saat 11’i 11 geçe bunu gerçekleştirdik. Ben hayırlı olsun diyorum. Ağaç dikmenin ne kadar önemli olduğunu her zaman ifade ediyoruz. " ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Fidan DikimiTuzla
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37