Tuzla'da toplu iş görüşmeleri ile istihdam çalışmaları devam ediyor

16 Aralık 2021 Perşembe 12:03
Tuzla'da toplu iş görüşmeleri ile istihdam çalışmaları devam ediyor

İSTANBUL (AA) - Tuzla Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezi, İŞKUR ile birlikte düzenlediği toplu iş görüşmeleriyle iş arayan vatandaşları işveren ile buluşturmaya devam ediyor.

Bu kapsamda düzenlenen ve 5 firmanın katıldığı toplu iş görüşmesi ile 100 kişi işe yönlendirildi. Ayrıca Tuzla ve çevre ilçelerde yaşayan ve iş arayan engelli vatandaşlar için düzenlenen toplu iş görüşmesinde 100 engelli vatandaş işe yönlendirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tuzla Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezi, yıl boyunca yaptığı işveren ile iş arayan vatandaşı buluşturduğu çalışmalara yeni bir boyut kazandırdı.

Daha önce tek firma ile düzenlenen toplu iş görüşmeleri artık birden fazla firmanın katılımı ile gerçekleştiriliyor. Bu sayede iş arayan vatandaşlar, mini istihdam fuarı konseptinde düzenlenen toplu iş görüşmesi sayesinde birden fazla firma ile görüşerek kendisine en uygun işi seçme fırsatı yakalıyor. Bu kapsamda düzenlenen iş görüşmelerine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen ve 5 büyük firmanın katıldığı iş görüşmeleri ile 100 kişi işe yönlendirildi. Ayrıca Tuzla ile çevre ilçelerde yaşayan ve iş arayan engelli vatandaşlar için de aynı konseptte toplu iş görüşmesi düzenlendi.

Toplu iş görüşmesine katılan 8 firma, aradığı kriterlerde personel ile bire bir görüşme yaparken, 100 engelli vatandaş ise kendisine en uygun pozisyon için görüşme gerçekleştirdi.

Anahtar Kelimeler:
TuzlaIş Görüşmeleri
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37