Ameliyat öncesi doğum günü sürprizi

Dr.Hakan Höbek'ten hastasına jest

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Haziran 2016 Perşembe 14:44
Ameliyat öncesi doğum günü sürprizi
Kocaeli ve Gebze bölgesinin sağlık sektöründe yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı herkesin taktirini kazanan  Özel Gebze Merkez Hastanesi, hastasına ameliyata girmeden önce doğum günü sürprizi yaptı. 
 
Rahatsızlığından dolayı annesi Müşerref Doğan Ürkmez ile birlikte Özel Gebze Merkez Hastanesi’ne gelen Merve Eser (23) için hastanede yapılan tetikler neticesinde ameliyat kararı verildi. Geceyi annesi ile birlikte hastanede geçiren Merve  Eser’in, bu sabah 11.00’da Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Zehra Boyacıoğlu tarafından 1 saat süren ameliyatı gerçekleştirildi. 

Ameliyat öncesi ise Merkez Hastanesi Baş Hekimi Dr. Hakan Höbek doğum günü olan Merve Eser ve annesine sürpriz yaptı. Ameliyata girmeye hazırlanan Merve Eser’i odasında ziyaret eden hastane baş hekimi Dr.Hakan Höbek, ameliyatını gerçekleştiren Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Zehra Boyacıoğlu ve Başhemşire Canan Saral ile birlikte doğum gününü kutladılar ve pastasını hep birlikte kestiler.  

Hastanenin sürprizine çok şaşıran Merve Eser ve annesi  Müşerref Doğan Ürkmez başta Başhekim Dr.Hakan Höbek olmak üzere herkese teşekkür ettiler. 
Son Güncelleme: 09.06.2016 17:32
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37