Bağlarbaşı Mahalle Konağı'nın temeli atıldı

Bağlarbaşı Mahalle Konağı'nın temeli atıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Nisan 2017 Cumartesi 22:57
 Bağlarbaşı Mahalle Konağı'nın temeli atıldı


Darıca Belediyesi, düzenlenen törenle Şehit J.Uzman Çavuş Salih Kayan’ın adını verdiği Bağlarbaşı Mahallesi Mahalle Konağı’nın temeli atıldı.

Temel atma töreninde Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Mehteran Takımı bir konser verdi. Kazım Karabekir Mahallesi ve Osmangazi Mahallesi’nden sonra Bağlarbaşı Mahallesi’nde üçüncü semt konağının temel atma törenini gerçekleştiren Darıca Belediyesi, bu yılın sonunda inşaatı tamamlayarak mahalle konağını hizmete açmayı planlıyor.
 
VATANDAŞIN AKLINI KARIŞTIRIYORLAR
 
Törenin açılış konuşmasını yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ilçe genelinde yapımı süren ve yapılması planlanan projelere ilişkin törene gelen davetlilere bilgilendirmede bulundu. Referanduma ilişkin açıklamalarda da bulunan Başkan Karabacak, "Hayır cephesinde de Evet cephesinde de vatandaşı bilgilendirme çalışmaları sürüyor. Sonuç ne olursa olsun her iki tarafta bizim insanlarımız. Bugün burada CHP Belediye Meclis Üyelerimiz var. Hepimiz vatandaşa hizmet için ter döküyoruz. Önemli olan vatandaşa gerçek bilgiler vermek ve onların aklını karıştırmamaktır" dedi. 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak konuşmasında, "Bu ülkenin istikrara ihtiyacı var. İstikrar sadece tek ve güçlü partili dönemle sağlanır. 2002’den bugüne dek birçok hizmetler yapan Ak Parti bile 7 Haziran seçimlerinde koalisyon seçeneği ile karşı karşıya kaldı. Kurulamayan hükümet yüzünden ülke halkı bir panik yaşadı. Artık bunlara son verilecek bir sistemin hayata geçmesi adına 16 Nisan'da Evet denilmesini bekliyorum. 

Yeni sistemde hangi parti yüzde 51'i alırsa yönetimi o sağlayacak. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Yok tek adam, yok rejim değişiyor, yok iki yıl milletvekilliği yapan emekli maaşı alacak diye vatandaşın aklını karıştırıyorlar. Hepsi yalan" diyerek referandum öncesi vatandaşlara 'evet' çağrısı yaptı.
 
KARABACAK 13 YILDA ÖNEMLİ HİZMETLER YAPTI
Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ise konuşmasında Başkan Karabacak’ın 13 yıllık belediye başkanlığı döneminde önemli projeleri hayata geçirdiğine vurgu yaparak, bu hizmetlerin hayata geçmesinde istikrarın önemli olduğuna vurgu yaptı. Yaman konuşmasına, "Şunu hemen belirtmeliyim ki bu bir seçim değildir. Yerelde ve genelde birini seçmiyoruz. Burada bir sistem değişikliği yapmak istiyoruz. Bunu rejim değişikliği ile aynıymış gibi düşünmek yanlıştır. 

16 Nisan hepimiz için bir milat olacak. AK Parti hükümetinin göreve geldiği günden bu yana hedef olarak belirlediği 2023 vizyonunu yakalamamız için bu seçimde hepimize önemli bir görev düşüyor. Hep birlikte 'evet' diyecek ve ülkemizin aydınlık yarınlarına birer ışık saçacağız. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ilkesi içinde, birlik ve beraberliğimizi, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü muhafaza ederek geleceğe yürüyeceğiz" diyerek konuşmasını tamamladı. Konuşmaların ardından protokol üyeleri temel atma butonuna basarak ilk harcı attılar.

 
Son Güncelleme: 08.04.2017 23:02
Anahtar Kelimeler:
BankacılıkTEB
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37