Bayer Türkiye Kalite Direktörü Sabine İlknur Hırçın 63 ülkeye liderlik edecek

Sabine İlknur Hırçın, Bayer Orta Doğu ve Afrika Ülke Grup Kalite Direktörlüğü’ne atandı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Mart 2024 Salı 11:53
Bayer Türkiye Kalite Direktörü Sabine İlknur Hırçın 63 ülkeye liderlik edecek

Türkiye’de 70 yıldır sağlık ve tarım alanındaki tecrübesiyle, bilimin ışığında iyi bir gelecek yaratmak ve yaşamları iyileştirmek için çalışan Bayer, kurumsal yapısını yeni atamalarla güçlendiriyor.

Türkiye, İran ve İsrail Ülke Grup Kalite Direktörü olarak çalışmalarını sürdüren Sabine İlknur Hırçın, Şubat ayı itibarıyla Orta Doğu ve Afrika Ülke Grup Kalite Direktörlüğü’ne atandı.

Bayer bünyesinde gösterdiği başarılara bir yenisini daha ekleyen Sabine İlknur Hırçın’ın, yapılan yeni atama ile görev kapsamı genişletildi.

Hırçın, Türkiye ve İran ile ilgili sorumluklarını sürdürmeye devam ederken; Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Mısır, Nijerya, Kenya, Fas, Cezayir ve Güney Afrika’yı da içine alacak şekilde 63 ülkeyi kapsayan bölgeye liderlik edecek.

Sabine İlknur Hırçın hakkında

İstanbul Üniversitesi’nden 1985 yılında eczacı olarak mezun olan Sabine İlknur Hırçın, 1994-1995 yıllarında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinde İşletme İhtisas programını tamamladı.

1990 yılında Bayer’in Parenteral Bölümünde Üretim Şefi olarak göreve başlayan Hırçın, 2001-2007 yılları arasında Kalite Güvence Müdürü ve Mesul Müdür olarak çalıştı. Bayer’de üst düzey yöneticilik pozisyonlarının ardından, 2021-2023 yıllarında Türkiye ve İsrail için Ülke Grup Kalite Direktörü olarak rol aldı.

Bayer hakkında

Bayer, sağlık ve beslenme ile ilgili yaşam bilimleri alanlarında uzmanlaşmış küresel bir şirkettir. "Herkes için Sağlık, Sıfır Açlık" misyonu doğrultusunda, artan ve yaşlanan küresel nüfus nedeniyle çağımızın önemli sorunlarına ürün ve hizmetleriyle çözüm sunmaya katkıda bulunarak insanlara ve yaşadığımız gezegene destek olmayı amaçlamaktadır.

Sürdürülebilir kalkınma ilkelerine bağlı olan şirket, faaliyet gösterdiği alanlarda olumlu etki yaratma konusunda kararlıdır. Bayer Grup, aynı zamanda inovasyon ve büyüme yoluyla değer yaratmayı ve kâr etme gücünü artırmayı hedeflemektedir. Bayer markası tüm dünyada güveni, kaliteyi ve güvenilirliği temsil etmektedir.

2023 mali yılı itibarıyla 100.000’den fazla çalışana ve 47,6 milyar Avro satış cirosuna sahip olan Bayer’in Ar-Ge harcaması ise 5,8 milyar Avro düzeyindedir. Daha fazla bilgiye www.bayer.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37