Bekir Pakdemirli’den Aydın mesaisi

Dün öğlen saatlerinde meydana gelen Çine'de meydana gelen orman yangını sonrasında Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli incelemeler için Aydın'a gitti.

07 Ağustos 2021 Cumartesi 17:05
Bekir Pakdemirli’den Aydın mesaisi

Şahin KANAT (AYDIN BÜYÜKŞEHİR MEDYA)Aydın'ın Çine ilçesi Akçaova Mahallesi'nde Gökbel Dağı'nda meydana gelen orman yangını rüzgarın ve arazinin etkisiyle kısa sürede büyüyerek 6 mahalleyi tehdit altına almıştı. Dün ve bugün sabah saatlerinde havadan ve karadan süren aralıksız müdahale sonucunda yangın kısmen kontrol altına alınarak soğutma çalışmalarına başlandı.

Muğla'da yaptığı basın toplantısı ardından Aydın'a giden Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Aydın'ın Çine ilçesi Akçaova Mahallesi'ne giderek yangınla ilgili incelemelere başladı. Bakan Pakdemirli'yi Aydın milletvekili Mustafa Savaş ve Bekir Kuvvet Erim Karşıladı. Bakan Pakdemirli ve beraberindeki heyet inceleme yapmak üzere arazi araçları ile Gökbel Dağı'na gitti. Burada yapılan incelemeler ardından basın toplantısı yapması bekleniyor.

BAKAN SOYLU DA AYDIN'A GELECEKÖte yandan edinilen bilgilere göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da önümüzdeki saatlerde helikopter ile Çine Akçaova yangın bölgesine geleceği buradaki incelemeler ardından açıklama yapacağı bilgisine ulaşıldı.

Anahtar Kelimeler:
KazaBalıkesirEdremit
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37