Bursa TEKNOSAB'ta silahlı soygun! Faciadan dönüldü (ÖZEL)

22 Nisan 2022 Cuma 13:18
Bursa TEKNOSAB'ta silahlı soygun! Faciadan dönüldü (ÖZEL)

Bursa’da kurulma çalışmaları devam eden TEKNOSAB’da silahlı hırsızlar, bakır kablo ve demir çalmak istedi. Müdahale etmek isteyen güvenlik güçlerine hırsızlar silahla karşılık verdi. Mermiler patlama riski yüksek likit tüplerine isabet ederken, faciadan dönüldü.Ercan ÇALIŞIR / Bursada Bugün (BURSA İGFA) - Bursa'nın en yeni ve prestijli sanayisi olma hedefiyle kurulan TEKNOSAB bir kez daha kentin gündemine oturdu.

Fabrika inşaatları ve çevre düzenlemelerinin son sürat devam ettiği bölgede, bakır kablo ve demir hırsızlığı artarken, üretime başlayan fabrikada geçen hafta silahlı hırsızlık girişimi yaşandı.

TEKNOSAB HIRSIZLARIN GÖZDESİ OLDU

Bursa'nın teknoloji sanayi merkezi olacak olan TEKNOSAB'da fabrika inşaatları tüm hızıyla devam ediyor. Söz konusu inşaatlar nedeniyle TEKNOSAB, hırsızların gözdesi haline geldi. Fabrika inşaatları ve çevre düzenlemelerinin tüm hızıyla devam ettiği bölgede, hırsızlar cirit atıyor.

İnşaatı tamamlanan ve üretime başlayan fabrikada yaşanan hırsızlık girişimi yürekleri ağza getirdi.

LİKİT TÜPLERİ PATLASAYDI, FACİA OLACAKTI

Çalışanlardan edinilen bilgiye göre; TEKNOSAB’da üretime başlayan bir fabrikanın likit tüplerinin olduğu bölgede bir hafta önce hırsızlık girişimi yaşandı. Fabrika güvenliği, hırsızlarla karşı karşıya geldi. Fabrika güvenlik personelinin dur ihtarına hırsızlar, silahla 3 el ateş ederek karşılık verdi. Mermilerden birinin likit tüplerine isabet ettiği öğrenildi.

Şans eseri ölen ya da yaralananın olmadığı bu silahlı soygun, sadece girişim aşamasında kaldı. Çalışanlar, hırsızlık  girişimlerinin çoğaldığını belirtirken, TEKNOSAB Sanayi Bölgesi'nin girişine güvenlik kulübesi yapıldığı görüldü. Yine bu kulübenin artan hırsızlık girişimlerine karşı tedbir amaçlı yapıldığı belirtildi.

TEKNOSAB yönetimi konuyla alakalı demeç vermekten kaçındı. Olayın yaşandığı fabrika yetkilileri de, yaşanan silahlı soygun girişimi ile alakalı cevap vermemeyi tercih etti.

Anahtar Kelimeler:
BursaKazaİznik
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37