Çiler: Allah birliğimizi bozmasın

Çiler: Allah birliğimizi bozmasın

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Haziran 2017 Pazar 18:57
 Çiler: Allah birliğimizi bozmasın


Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze Ticaret Odası'nda düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, "Ramazan ayını doya doya yaşadık. Allah bu birlikteliğimizi bozmasın. Oda olarak bu bölgenin değerlerini ortaya çıkarmaya çalışıyoruz" dedi.

Gebze Ticaret Odası Ramazan Bayramı vesilesiyle her yıl Gebze Ticaret Odası'nda düzenlediği bayramlaşma programını bu yıl da yoğun katılımlı olarak gerçekleştirildi. Odada bugün düzenlenen bayramlaşma programına Gebze Kaymakamı Hasan Gözen, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider, Gebze İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Haluk Türkoğlu, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve oda üyeleri katıldı.
 
DEĞERLERİ TANITACAĞIZ
Programda ilk olarak Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler bir konuşma yaparak, "Bugünkü bayramlaşma programına gelen herkese teşekkür ediyorum. Ramazan ayını doya doya yaşadık. Allah bu birlikteliğimizi bozmasın. Oda olarak Gebze çöreğini tanıtmaya çalışıyoruz. Gebze çöreği için Ankara’da girişimlerimiz devam ediyor. Oda olarak bu bölgenin değerlerini ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Bölgenin önemli ne kadar değeri varsa bunların tanıtılması için oda olarak elimizden gelen çabayı göstereceğiz.  
Yapılan konuşmaların ardından programa katılan konuklara Gebze Çöreği ikram edildi. 
Son Güncelleme: 25.06.2017 18:59
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37