Darıca Belediyesi, Bahadıroğlu'nun programını iptal etti

Darıca Belediyesi, Bahadıroğlu'nun programını iptal etti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Mayıs 2017 Salı 17:08
Darıca Belediyesi, Bahadıroğlu'nun programını iptal etti


Darıca Belediyesi tepkiler üzerine yazar Yavuz Bahadıroğlu'nun bu akşam konuşmacı olarak katılacağı "Tarih Sohbetleri" konulu programı iptal etti.

Bir televizyon kanalında yazar Yavuz Bahadıroğlu'nun da katıldığı programda Atatürk'e hakaret edilmesi tepkilere yol açarken, Yavuz Bahadıroğlu'nun bu akşam Darıca Belediyesi'nin Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde düzenleyeceği "Tarih Sohbetleri" konulu programa katılacak olması tepkilere yol açtı. Darıca Belediyesi tepkiler üzerine programı iptal etti. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak sosyal medyada büyük tepkilere yol açan etkinliği Darıca halkı istediği için iptal ettiklerini ifade etti.

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ise yaptığı açıklamada, "Sözde tarihçi Yavuz Bahadıroğlu'nun Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi'ne gelmemesi için birlikte yaptığımız çağrılar sonuç vermiş ve program iptal edilmiştir. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Emniyet Müdürümüz Hasan Aydoğan'ın gösterdikleri çabalar için de ayrıca teşekkür ederim. Herkesi sağduyulu olmaya, kurucu ve tüm ortak değerlerimize tekrar sahip çıkmaya davet ediyorum" dedi. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 09.05.2017 17:15
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37