DDC Yönetimi, Büyükgöz'ü kutladı

Türkiye'de kağıt havlu türü ürünleri imal eden fabrikaların üretim makinelerini karşılayan DDC Makina yönetimi, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile bir araya geldi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
29 Mayıs 2024 Çarşamba 13:19
DDC Yönetimi, Büyükgöz'ü kutladı

Türkiye'de kağıt havlu türü ürünleri imal eden fabrikaların üretim makinelerini karşılayan DDC Makina yönetimi, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile bir araya geldi.

DDC YÖNETİMİ TAM KADRO

Başkan Büyükgöz'e nezaket ziyareti gerçekleştiren DDC Grup ve DDC Makina Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Yaklaşık kırkbeş dakika süren ziyarette ; satıştan sorumlu yönetim kurulu üyesi Akın Ertekin, satınalmadan sorumlu yönetim kurulu üyesi Alp Birkan, finanstan sorumlu yönetim kurulu üyesi Mustafa Kemal Yılmaz ve DDC Grup Hukuk Müşavirlerinden Av. Cem Özdemir ile Öztürk'ün danışmanları da hazır bulundu.

YK BAŞKANI ÖZTÜRK TEBRİK ETTİ

31 Mart'ta gerçekleşen yerel idareler seçimlerinde ikinci kez Gebze Belediye Başkanlığını kazanan Zinnur Büyükgöz'ü kutlayan DDC Grup YK Başkanı Muhammet Öztürk , karşılıklı fikir alışverişinin geçtiği buluşmada, “Sizi yakından tanıyoruz, çalışmalarınızı biliyoruz. Yeniden seçilmiş olmanızı tebrik ediyoruz.'' dedi.

ÖZTÜRK, DDC'NİN HEDEFLERİNİ ANLATTI

DDC Grup hakkında detaylı bilgiler de veren Muhammet Öztürk, daha sonra şöyle devam etti:

Bizler ülke ve bölge ekonomimize farklı alanlardaki yatırımlarımızla katkı sunuyoruz. Bir fabrikamız da Çayırova'da bulunuyor. DDC Makina sektöründe ilk ikide yer alıyor.

DDC Enerji , DDC Reklam, DDC Lojistik ve HM Dış Ticaret şirketlerimizle ülkemize katma değer kazandırıyoruz. Yakın gelecek planlarımız içerisinde tüm iştiraklarimizi aynı binada toplayacak yeni bir fabrika yapmak da var.

DDC MAKİNE NE İMAL EDİYOR

Ziyarette DDC Makina'nın üretim ve dünya sıralamasındaki yerini ise yönetim kurulu üyesi Akın Ertekin dile getirdi.

Ertekin, ''Kağıt havlu türü üreten fabrikalara imalat makinesi üretiyoruz. Makinelerimizde tuvalet kağıdı, kağıt havlu, peçete, dispenser peçete, garson peçete, z havlular, ve kağıt mendil gibi ürünler imal ediliyor. Türkiye'de, bu sektörde iki üreticiden birisiyiz. Dünya'da ise İtalya ile yarışıyoruz. '' şeklinde bilgiler verdi.

BÜYÜKGÖZ 'DEN YAKIN İLGİ

DDC Grup yönetiminden faaliyetleri konusunda bilgiler alan ve yakın ilgi gösteren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'de , ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek , DDC Başkanı ve heyetine teşekkür etti.

Başkan Büyükgöz , belediye çalışmaları konusunda misafirlerini uzun uzun bilgilendirerek; Gebze'nin şehirleşmesi yönünde projeler gerçekleştirdiklerini, metronun önümüzdeki aylar faaliyete başlayacağını, sessiz devrim yaptıklarını ve bölgemizde kurulan 3 OSB'nin oluşmasında plan uygulamalarına katkı sunduğuna dikkat çekti.

Sıcak bir ortamda geçen ziyaret, günün anısına fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37