Dilovası Belediyesi’nden vatandaşa uyarı

Dilovası Belediyesi’nden vatandaşa uyarı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Mart 2017 Çarşamba 21:35
 Dilovası Belediyesi’nden vatandaşa uyarı


Son zamanlarda artan belediye başkanı ya da başkan yardımcılarının adını kullanarak dolandırıcılık yapanlara karşı Dilovası Belediyesi’nden uyarı geldi.

Dilovası Belediyesi, belediye başkanı ya da başkan yardımcılarının isimlerini kullanarak özellikle sanayicilerden para istendiği konusunda gelen duyumlar üzerine, sanayicileri ve vatandaşları uyardı. 

Dilovası Belediyesi tarafından yapılan açıkama şöyle:

Son zamanlarda Belediye Başkanımız Ali Toltar ya da başkan yardımcılarımızın adını kullanarak sanayicilerimizden görme engelliler, tomografi ve görüntüleme cihazları başta olmak üzere, sağlık malzemesi talepleri olduğu duyumları belediyemize iletilmiştir. 

Farklı bir dolandırıcılık yöntemi olan bu sistem ile sanayicimiz ve vatandaşlarımızın bu tür istek ve talepleri dikkate almamalarını istiyoruz. Belediyemiz tarafından yapılan talepler OSB ve resmi kurumlar arası yazışmalar neticesinde yapıldığından bu tür dolandırıcılık vakalarına itibar etmemelerini ve gelen bu tür dolandırıcılık talepleri doğrultusunda direk olarak güvenlik birimlerine başvurmalarını önemle rica ediyoruz. 
Son Güncelleme: 15.03.2017 21:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37