Dilovası zabıtasından dilenci operasyonu

Halkı rahatsız ediyorlar

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Haziran 2016 Pazartesi 21:18
Dilovası zabıtasından dilenci operasyonu
Dilovası Belediyesi, Ramazan ayını fırsat bilerek, halkın dini duygularını istismar eden, çalışma gücü yerinde olan ayrıca ilçe dışından geldikleri tespit edilen dilencileri gelen yoğun şikâyet üzerine topladı.

Dilovası Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe dışından gelen dilencileri topladı. İhtiyaç sahibi olmamasına rağmen ihtiyaç sahibiymiş gibi kendini gösteren ve Ramazan ayındaki yardımlaşma ve dayanışma duygularını istismar ettikleri şikâyetlerinin artması üzerine dilenci operasyonu yaptı. Zabıta farklı noktaları mesken tutan dilencileri toplayarak zabıta müdürlüğüne getirip haklarında tutanak tuttu.

Zabıta Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Ramazan ayındaki yardımlaşma ve dayanışma duygularını istismar eden ve halkın dini duygularını istismar ederek cami avlularında ve ilçenin farklı noktalarında dilenen kişileri vatandaşlarımız şikâyetçi oluyordu. 

Zabıtanın bu şahısları uzaklaştırma talepleri dikkat alınarak sivil ve resmi kıyafetli ekiplerimiz çok sayıda kişiyi takibe aldı. İlçemiz sınırları dışında oturdukları tespit edilen ve hali vakti yerinde olan bu kişiler, tek tek toplanarak haklarında kabahatler kanununa istinaden yasal işlem yapılarak ilçe dışındaki ikametlerine gitmeleri sağlandı. Zabıta ekiplerimiz halkın dini duygularını istismar edenlere müsaade etmeyecek" denildi.

 
Son Güncelleme: 20.06.2016 23:29
Anahtar Kelimeler:
Toplantı
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37