Dilovası'na dev kompleks

Dilovası'na dev kompleks

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Kasım 2016 Pazar 14:43
Dilovası'na dev kompleks
Dilovası Kaymakamlığı, Dilovası Belediyesi, Gebze Ticaret Odası tarafından yapılan ön protocol ile Dilovası’na 4 katlı modern bir kopleks için düğmeye basıldı.

Uzun zamandır çalışması süren Dilovası Halk Eğitim Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, İki mahalle muhtarlık birimleri ve Gebze Ticaret Odası’nında bir ofisinin olacağı 4 katlı kompleksin ön  protokol anlaşması önceki gün gerçekleşti. Gebze Ticaret Odası’nda gerçekleşen toplantıya Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve Dilovası İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Akif Ahmet Avşar, GTO Başkan Yardımcısı Sedat Mican ve GTO Yönetim Kurulu üyesi Abdurrahman Arslan katıldı.


MODERN KOMPLEKS
 
Yapılan ön protokol anlaşması ile yer tahsisi ve projenin yapımı için düğmeye basılırken, yapılacak olan tesis 850 m2 alan üzerine 4 katlı olacak ve 1800 m2 toplam kapalı alanı yer alacak. Tamamen modern bir tesis olacak olan kompleks içerisinde 1400 m2 alana Halk Eğitim Merkezi, 265 m2 alana Aile Sağlığı Merkezi, 35 m2 alana Orhangazi Mahalle Muhtarlığı, 35 m2 alana Mimar Sinan Mahalle Muhtarlığı ve 30 m2 alana Gebze Ticaret Odası Dilovası İlçe İrtibat bürosu kurulacak.
 
DİLOVASI BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ
 
Kısa bir süre sonra temel atma töreniyle inşaatına başlanacak olan kompleksin ön protokol töreninde konuşan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, "Gebze Ticaret Odası olarak Gebze başta olmak üzere tüm ilçelerimizin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sunmak öncelikli görevlerimizden biridir. 

Dilovası'da bizim önemli bir ilçemizdir. 5 OSB ve bir OSB büyüklüğündeki kooperatifle sanayimizin gözbebeği ilçelerimizden biridir. Her ne kadar Ticaret Odası'da olsak hizmetlerimizi bir bütün içinde ele almak ve tüm herkesin sanayicisinin de halkımızın da hizmet alacağı projelerde yer almak bizleri mutlu ediyor. İnşallah Dilovası’na kazandıracağımız bu güzel projede güzide ilçemize hayırlı olur. Projenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.        

TEMELİNİ HEP BİRLİKTE ATACAĞIZ
 
İmza töreninde değerlendirmelerde bulunan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Söz verdiğimiz gibi projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz ve geçirmeye devam edeceğiz. Bu kapsamda seçim beyannamemizde ve göreve geldiğimizde ilçemiz ve halkımız için zaruri görüp yapmak istediğimiz projelerden biride Halk Eğitim Merkezi ve Orhangazi ve Mimar Sinan Mahallelerimizin ortaklaşa kullanabileceği Aile Sağlığı Merkezi'ydi. 

Bu çalışma içerisinde geçtiğimiz aylarda bir araya geldiğimiz Kaymakamımız ve Gebze Ticaret Odası Başkanımızla birlikte fikir alışverişinde bulunduk. Görüşmeler yaptık ve ortaya çok güzel bir proje çıktı.

Halk Eğitim Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, Orhangazi Mahallesi Muhtarlık Ofisi, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarlık Ofisi ve Gebze Ticaret Odası hizmet bürosunun içerisinde olacağı modern kompleksimizin yapımı için İlçe Kaymakamımız Hulusi Şahin Bey ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler Bey ile birlikte protokolümüzü imzaladık. İnşallah hep birlikte temelini atacağımız projelerimizi en kısa zamanda ilçemize kazandırıp; vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden ilçemize ve halkımıza hayırlı, uğurlu olsun" dedi.
 
DİLOVASI'NIN MODERN HİZMET ALANLARINA İHTİYACI VAR
 
Modern tesisin Dilovası’na kazandırılması için sürekli istişareler içerisinde olan Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin ise yaptığı açıklama da “İlçemizde önemli eksiklerinden biride Halk Eğitim Merkezi ve her iki mahallemizin de kullanabileceği Aile Sağlığı Merkezi için başlattığımız yeni bir tesis projesi için yola çıktık. 

Geldiğimiz noktada ilçemize güzel bir projenin imzasını burada hep birlikte attık. İlçemizin artık bu tür modern hizmet alanlarına ihtiyacı var. Modern ve çok amaçlı olacak tesisin ilçemize oldukça yarar sağlayacağına inanıyor ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.  



Son Güncelleme: 20.11.2016 14:51
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37