'Emlak Prensi' evleniyor

Gayrimenkul sektöründe 'Emlak Prensi ' olarak bilinen Serhat Öztürk dünyaevine giriyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Haziran 2024 Pazartesi 13:12
'Emlak Prensi' evleniyor

Gayrimenkul sektöründe 'Emlak Prensi ' olarak bilinen Serhat Öztürk dünyaevine giriyor.

Bölgemizde geniş bir kesim tarafından tanınan, başarılı çalışmaları ve efendi kişiliğiyle takdir toplayan Serhat Öztürk, gönlünü kaptırdığı Tuba Macit'le 23 Haziran Pazar günü, görkemli bir düğünle hayatını birleştirecek.

GÖZLER BU DÜĞÜNDE

Emlak Kulübü yönetim kurulu üyesi de olan Öztürk Gayrimenkul kurucusu Serhat Öztürk ile Tuba Macit'in düğün törenleri Sporköy'de gerçekleşecek. Aslen Erzurumlu olan Darıca'nın köklü ailelerinden Kadriye ve Nizam Öztürk çiftinin yakışıklı oğulları Serhat, gönlünü kaptırdığı aslen Gümüşhaneli olan Semiha ile Emrah Macit çiftinin güzel kızları Tuba'nın düğünleri şimdiden merak uyandırdı.

YOĞUN KATILIM BEKLENİYOR

Siyaset, sanayi, spor , gayrimenkul ve inşaat sektörlerinden katılımın yüksek olması beklenen düğün için bütün hazırlıkların tamamlandığı , peri masalllarını aratmayacak bir organizasyonunun yapıldığı öğrenildi.

Bir süredir nişanlı olan Serhat&Tuba çiftinin düğün törenleri , Bayramoğlu'nda bulunan Serkan Yağcı Sporköy Tesisleri'nde 23 Haziran Pazar günü saat 19.00'da başlayacak. Düğünün kınası ise 21 Haziran Cuma akşamı Saat 19.00 ile 23.00 saatleri arasında , Yenikent Mahallesi'nde hizmet veren Elmas Düğün Balo Salo'nda gerçekleşecek.

DÜĞÜN HEYECANI YOĞUNLUĞU

Diğer yandan bekarlığa veda eden Emlak Prensi Serhat Öztürk, en özel günü için konuşurken , tüm dostlarını ve sevenlerini yanlarında görmek istediğini söyleyerek , '' Allah nasip etti, yuvamızı kuracağız. Hayatımın geri kalan kısmını bir ömür boyu sevgili prensesim Tuba ile paylaşacağım. Düğün heyecanı ve yoğunluğu nedeniyle, davetiye takdim etmemiş olabileceğim herkesten şimdiden anlayış bekliyorum. '' dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37