Ford Otosan'dan sünnet şöleni

14. Geleneksel Sünnet Şöleni'nde 280 çoçuk sünnet oldu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
30 Temmuz 2016 Cumartesi 23:46
Ford Otosan'dan sünnet şöleni
Bu yıl 14. kez düzenlenen geleneksel Ford Otosan Sünnet Şöleni’nde anne veya babası Ford Otosan Kocaeli Fabrikaları’nda çalışan 280 çocuk sünnet oldu. Çocuklar aileleri ile birlikte birbirinden renkli oyunlar ve gösterilerle eğlendi.

Türkiye otomotiv sektörünün öncü kuruluşu Ford Otosan, çalışanlarının çocukları için geleneksel olarak düzenlediği sünnet şölenlerinin 14’üncüsü, Kocaeli Fabrikaları’nda düzenlendi. 243 Ford Otosan çalışanının 280 çocuğu için düzenlenen şölene, çok sayıda davetli katıldı. Çocuklar animatörler eşliğinde eğlenirken, hem sünnet olan çocuklar hem de konuk çocuklara hediyeler dağıtıldı. Mısır, pamuk şeker ve dondurma servisi de şölene renk kattı.  

Sünnet Şöleni’nde Ford Otosan çalışanlarına ve ailelerine yönelik konuşma yapan Ford Otosan Kocaeli Fabrikaları ve Yeni Projeler Genel Müdür Yardımcısı Cem Temel, “10 bin kişiyi aşkın çalışanıyla otomotivin istihdam lideri Ford Otosan olarak çalışanlarımız ve aileleri ile hayatımızın önemli anlarını paylaştığımız için büyük memnuniyet duyuyoruz. Bir araya geldiğimiz bu tür etkinliklerin, büyük bir aile olan Ford Otosanlılar arasındaki dayanışmayı, dostluk ilişkilerini ve güç birliğini artırdığına inanıyoruz.” dedi.

Ford Otosan Kocaeli Fabrikaları ve Yeni Projeler Genel Müdür Yardımcısı Cem Temel ile Gölcük Fabrika Müdürü Müjdat Tiryaki ve Yeniköy Fabrika Müdürü Gültekin Hanlıoğlu sünnet olan çocukları tek tek tebrik ederek kendilerine altın ve eğlenceli oyuncaklar hediye etti. 

Kocaeli fabrikalarında, 2003 yılında başlatılan sünnet şölenlerine bugüne kadar toplam 1.989 Ford Otosan çalışanının 2.345 çocuğu sünnet oldu. İnönü fabrikasıyla birlikte toplam 2.905 çocuk şölenlere katılmış oldu.  
Son Güncelleme: 31.07.2016 10:09
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37