Gebze Belediyesi'nde erken istifa

Gebze Belediyesi'nde erken istifa

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Nisan 2019 Cuma 22:22
Gebze Belediyesi'nde erken istifa

 


Gebze
Belediyesi Başkan Yardımcısı ve İmar Müdürü Adem Atasever istifa ederek 1 yıllık izne ayrıldı.

31 Mart tarihinde yapılan yerel seçim öncesi üçüncü dönem aday gösterilmeyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in, Zinnur Büyükgöz’ün aday olmasından sonra Gebze Belediye başkan yardımcısı olarak atadığı Adem Atasever’in Gebze belediyesi ile ilişiği kesildi.
Gebze Belediyesi’nde Yapı Kontrol Şefi olarak göreve başlayan Adem Atasever, daha sonra Gebze Belediye Başkanı tarafından İmar müdürlüğü görevine getirilmiş ve bu görev dolayısı ile bütün Gebze’nin tepkisini çeken imar düzenlemelerine imza atılmıştı.

SEÇİME AYLAR KALA BAŞKAN YARDIMCISI YAPILDI


Adem Atasever 31 Mart tarihinde yapılan yerel seçim öncesi AK Parti Genel merkezi tarafından üstü çizilen ve üçüncü dönem için tekrar aday gösterilemeyen Gebze belediye başkanı Adnan Köşker tarafından Zinnur Büyükgöz’ün adaylığının netleşmesinden hemen sonra Başkan yardımcısı olarak atanmış ve büyük tartışmaların yaşanmasına vesile olmuştu.

ZİNNUR BÜYÜKGÖZ  İSTEMEDİ


31 Mart tarihinde Gebze Belediye  Başkanı olan Zinnur Büyükgöz geçen dönem başkan yardımcısı olarak  görev yapan  Albayrak ile birlikte seçime aylar kala başkan yardımcısı olan Adem Atasever’e de “Yeni dönemde sizinle çalışmak istemiyoruz” diyerek istifasını aldı. 


ATASEVER GEBZE’DEN AYRILDI


Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyügöz tarafından görevden alınan ve ilişiği kesilen Adem Atasever’in bu gelişmeler üzerine  Gebze’den ayrıldığı öğrenildi.
Son Güncelleme: 14.04.2019 11:31
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37