Gebze'de bin hükümlü ailesine gıda yardımı

Gebze Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, bölgede ikamet eden hükümlü ve ailelerine Ramazan nedeniyle gıda yardımında bulundu.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Nisan 2022 Perşembe 15:25
Gebze'de bin hükümlü ailesine gıda yardımı

Gebze Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, bölgede ikamet eden hükümlü ve ailelerine Ramazan nedeniyle gıda yardımında bulundu.

Ramazan ayının paylaşma, birlik ve beraberlik ayı olduğuna dikkat çeken yetkililer, bu nedenle ihtiyaç sahibi ailere destek oldu.

Gebze Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nce bireysel görüşmeler ve vaka sorumlusu görüşmeleri ile tespit edilen maddi durumu iyi olmayan 1000 yükümlü ve ailesine , Çayırova Kızılay Başkanlığı, Gebze, Dilovası, Darıca Belediyeleri, Gebze Müftülüğü, Bal Küpü Fabrikası ve GOSP'un katkılarıyla gıda yardımı yapıldı.

Gebze Adliyesi Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekletirilen törene Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, Cumhuriyet Savcısı Tevfik Arslan, Gebze Denetimli Serbestlik Müdürü Fatih Sancak, denetimli serbestlik hükümlüleri ve eski hükümlüler katıldı.

BAŞSAVCI KURUÇAY: MERHAMET AYINDAYIZ

Törende konuşan Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, yükümlülerimizin tekrar topluma kazandırılması, rehabilitesi, suç işlemelerinin önlenmesi, başkalarına zarar verilmesinin önlenmesi noktasında yapılan çalışmaların olduğunu, insana dokunmanın insana faydalı olmanın önemli olduğunu, insanın herşeyin en güzelini hak ettiğini belirtti. Ayrıca Başsavcı Kuruçay, Ramazanın toplumda sevgi, saygı, dayanışma ve yardımlaşma duygularını geliştirdiğini belirterek; 'İdrak ettiğimiz ay; birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunu güçlendiren, toplumun şefkat ve merhamet duygularını geliştiren bir aydır.'' dedi.

MÜDÜR SANCAK: DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Gıda yardımı töreninde konuşan Gebze Denetimli Serbestlik Müdürü Fatih Sancak ise,'' Eski Hükümlülere ve Denetimli Serbestlik Hükümlülerine buna benzer yardımlarımız devam edecek. Çayırova Kızılay Başkanlığı, Gebze, Dilovası, Darıca Belediyeleri, Gebze Müftülüğü, Bal Küpü Fabrikası, GOSP'a katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Konuşmalardan sonra tesbit edilen binin üzerinde hükümlü ve yakınına ramazan kolisi verildi. Diğer yandan ramazan boyunca gıda desteğinin devam edeceğini belirten Sancak, bayrama kadar bu rakamın beş bini bulabileceğine vurgu yaptı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37